Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Înapoi
Your Selection (1)
Borș roșu din suc de sfeclă roșie
Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita
48 min
Intermediar
Adaugă recipe
Înapoi
36 6.5g / 36%
31 13g / 31%
33 13.5g / 33%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

(0)
48 Min
Intermediar

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
80  g
Morcov
100  g
Sfecla rosie
250  g
Zeama de sfecla rosie
30  g
Telina
40  g
Radacina de patrunjel
200  g
Carne de vita
100  ml
Smantana
1  legatura
Patrunjel verde
0.33  lingurita
Piper negru
1  l
Apa plata

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Carbohidrați
13.06 g
Energie
172.85 kcal
grăsimi
6.54 g
Proteină
13.57 g
Informatie per portie

Instructiuni

48 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).
  • Etapa 2

    7 Min
    Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.
  • Etapa 3

    20 Min
    Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.
  • Etapa 5

    5 Min
    Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.
  • Etapa 6

    3 Min
    Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.
  • Etapa 7

    2 Min
    Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.
  • Etapa 8

    1 Min
    Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.
Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 1 de 8

Morcovii, telina, patrunjelul se curata si se taie in bucati mici (rondele ori cubulete).

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 2 de 8

Se soteaza putin legumele (4-5 minute), apoi se acopera cu apa.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 3 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 4 de 8

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 5 de 8

Dupa ce au fiert legumele se adauga sfecla din borcan (sau sfecla mica data prin razatoare), o lingura de MAGGI Bors cu legume si carnea fiarta.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 6 de 8

Se lasa sa dea un clocot, apoi se indeparteaza de pe foc.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 7 de 8

Adauga smantana inainte de servire si patrunjel verde.

Bors rusesc de sfecla rosie cu carne de vita

Etapa 8 de 8

Se adauga sare si piper dupa gust, doar daca este nevoie.

Reteta in format PDF