Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se pune la calit ceapa, iar cand devine aurie se adauga varza si apa si se amesteca din cand in cand.
Etapa 3
5 Min
Cand a scazut sucul de varza, se adauga pasta de tomate, piperul, MAGGI Secretul Gustului Gaina, cimbrul si frunza de dafin si se fierbe la foc mic.
Etapa 4
15 Min
Odata inmuiata bine varza, se adauga usturoiul tocat fin.
Etapa 5
5 Min
Se mai lasa 4-5 minute si se opreste focul.
Etapa 1
de
5
Se toaca o varza si se freaca impreuna cu sarea.
Etapa 2
de
5
Se pune la calit ceapa, iar cand devine aurie se adauga varza si apa si se amesteca din cand in cand.
Etapa 3
de
5
Cand a scazut sucul de varza, se adauga pasta de tomate, piperul, MAGGI Secretul Gustului Gaina, cimbrul si frunza de dafin si se fierbe la foc mic.
Etapa 4
de
5
Odata inmuiata bine varza, se adauga usturoiul tocat fin.
Etapa 5
de
5
Se mai lasa 4-5 minute si se opreste focul.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici