Tocanita de vita cu sos de ceapa
112Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
572.2 kcal
Carbohidrați
21.02 g
Proteină
41.79 g
grăsimi
35.27 g
Informatie per portie
Instructiuni
112 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se ia carnea de vita, se spala si se curata bine, dupa care se taie bucati si se pune la fiert.
Etapa 2
60 Min
Se presara MAGGI Felul Doi Legume si se lasa pe foc aproximativ 1 ora.
Etapa 3
10 Min
Ceapa se taie marunt si, separat, se pune peste uleiul incins dintr-o tigaie. Odata ce s-a calit ceapa, se adauga carnea fiarta si putina apa, atat cat sa acopere ingredientele.
Etapa 4
30 Min
Se asezoneaza cu piper si se adauga foile de dafin. Se lasa la fiert carnea si ceapa pana ce se patrund bine iar sosul scade si se ingroasa.
Etapa 5
2 Min
Inainte de a stinge focul sub vas, daca mai este nevoie, se potriveste mancarea cu MAGGI Felul Doi Legume. Se serveste cald si cu sos din plin.
Comenteaza 0