Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
80 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
80 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
27.9g / 36%
Carbohidrați
14g / 18%
grăsimi
15.2g / 45%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

(0)
112Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

800  g
Carne de vita
900  g
Ceapa
50  ml
Ulei de floarea soarelui
10  g
Piper negru
1  frunza
Dafin

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
308.87 kcal
Proteină
27.87 g
Carbohidrați
14.01 g
grăsimi
15.18 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

112 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se ia carnea de vita, se spala si se curata bine, dupa care se taie bucati si se pune la fiert.
Etapa 2
60 Min
Se presara MAGGI Felul Doi Legume si se lasa pe foc aproximativ 1 ora.
Etapa 3
10 Min
Ceapa se taie marunt si, separat, se pune peste uleiul incins dintr-o tigaie. Odata ce s-a calit ceapa, se adauga carnea fiarta si putina apa, atat cat sa acopere ingredientele.
Etapa 4
30 Min
Se asezoneaza cu piper si se adauga foile de dafin. Se lasa la fiert carnea si ceapa pana ce se patrund bine iar sosul scade si se ingroasa.
Etapa 5
2 Min
Inainte de a stinge focul sub vas, daca mai este nevoie, se potriveste mancarea cu MAGGI Felul Doi Legume. Se serveste cald si cu sos din plin.
Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 1 de 5

Se ia carnea de vita, se spala si se curata bine, dupa care se taie bucati si se pune la fiert.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 2 de 5

Se presara MAGGI Felul Doi Legume si se lasa pe foc aproximativ 1 ora.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 3 de 5

Ceapa se taie marunt si, separat, se pune peste uleiul incins dintr-o tigaie. Odata ce s-a calit ceapa, se adauga carnea fiarta si putina apa, atat cat sa acopere ingredientele.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 4 de 5

Se asezoneaza cu piper si se adauga foile de dafin. Se lasa la fiert carnea si ceapa pana ce se patrund bine iar sosul scade si se ingroasa.

Tocanita de vita cu sos de ceapa

Etapa 5 de 5

Inainte de a stinge focul sub vas, daca mai este nevoie, se potriveste mancarea cu MAGGI Felul Doi Legume. Se serveste cald si cu sos din plin.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha