Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
45 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
45 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
32.4g / 37%
Carbohidrați
10.2g / 12%
grăsimi
19g / 50%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Tocanita de berbecut

(0)
60Min
Uşor

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

600  g
Berbecut
120  g
Ardei gras
2  catei
Usturoi
360  g
Rosii
30  g
Pasta de tomate
10  g
Pasta de ardei iute
170  g
Ceapa

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
339.21 kcal
Proteină
32.38 g
Carbohidrați
10.17 g
grăsimi
19 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

60 Minutes
Etapa 1
5 Min
Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.
Etapa 2
15 Min
Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.
Etapa 3
1 Min
Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).
Etapa 4
20 Min
Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.
Etapa 5
5 Min
Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.
Etapa 6
4 Min
Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 7
10 Min
Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.
Tocanita de berbecut

Etapa 1 de 7

Ceapa, usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.

Tocanita de berbecut

Etapa 2 de 7

Carnea se taie in bucati (nu foarte mici) si se adauga in aceeasi oala cu legumele pentru a se cali impreuna.

Tocanita de berbecut

Etapa 3 de 7

Se poate opari carnea inainte in apa cu otet pentru a-i inchide porii (ajuta la pastrarea savorii si a elementelor nutritive).

Tocanita de berbecut

Etapa 4 de 7

Dupa ce carnea isi schimba culoarea se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade.

Tocanita de berbecut

Etapa 5 de 7

Dupa ce a scazut apa se adauga rosiile tocate, pasta de rosii si pasta de ardei.

Tocanita de berbecut

Etapa 6 de 7

Se amesteca, adaugati o cana de apa si 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Tocanita de berbecut

Etapa 7 de 7

Mai lasati pe foc zece minute apoi stingeti focul.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha