Supa minestrone de iarna
55Min
Uşor
3 linguri
Ulei de floarea soarelui
100 g
Ceapa
2 tulpini
Telina
70 g
Morcov
400 g
Dovlecel
3 catei
Usturoi
300 g
Rosii la conserva
20 g
4 cani
Apa
70 g
Pasta de tomate
1 lingurita
Busuioc uscat
7 g
Oregano
7 g
Cimbru uscat
7 g
Rozmarin uscat
7 g
Maghiran
400 g
Fasole la conserva
100 g
Fasole verde pastai
150 g
Paste
10 g
Sare
10 g
Piper negru
100 g
Spanac
30 g
Patrunjel verde
.
Valoare nutritionala
Proteină
10.84 g
Energie
285.98 kcal
Carbohidrați
43.25 g
grăsimi
9.57 g
Informatie per portie
Instructiuni
55 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se spala si se pregatesc legumele astfel: se toaca ceapa si telina apio, morcovii se taie dupa preferinta, se feliaza zucchini, se piseaza usturoiul iar fasolea din conserve se scurge de lichid si se clatesc cu apa rece.
Etapa 2
10 Min
Intr-o cratita incapatoare, se incinge uleiul, se adauga ceapa, telina, morcovul si zucchini si se calesc la foc mediu timp de 5-7 minute.
Etapa 3
1 Min
Se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut pe foc.
Etapa 4
3 Min
Se adauga rosiile cuburi, cuburile MAGGI Cub Legume, apa, pasta de tomate, busuiocul, oregano, cimbrul, rozmarinul si maghiranul.
Etapa 5
3 Min
Se amesteca bine iar cand incepe sa fiarba, se da focul la mic.
Etapa 6
2 Min
Se adauga fasolea alba si rosie, fasolea verde si pastele.
Etapa 7
10 Min
Se lasa la fiert timp de 5-10 minute.
Etapa 8
1 Min
Se asezoneaza supa cu sare si piper dupa gust.
Etapa 9
3 Min
Se adauga spanacul, se amesteca si se mai lasa pe foc 2-3 minute.
Etapa 10
2 Min
Se inchide focul si se presara deasupra patrunjelul proaspat tocat.
Comenteaza 0