Supa de pui cu galuste si legume
67Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
grăsimi
9.82 g
Carbohidrați
23.15 g
Proteină
19.73 g
Energie
260.31 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
67 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se spala si se taie pieptul de pui, apoi se pune la fiert in apa cu sare.
Etapa 2
20 Min
Se curata legumele si se pun la fiert, taiate in bucati mari, atunci cand carnea este fiarta pe jumatate.
Etapa 3
20 Min
Cand legumele sunt aproape fierte, incepem sa pregatim galustele: separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, apoi adaugam galbenusurile frecate separat cu foarte putina sare, amestecand usor. Adaugam grisul putin cate putin, pana obtinem o compozitie omogena, care nu curge din lingura.
Etapa 4
5 Min
Cu o lingurita punem galustele in supa, una cate una si le fierbem cateva minute.
Etapa 5
2 Min
Cand legumele sunt fierte, se adauga o lingurita de MAGGI Secretul Gustului de Gaina.
Etapa 6
5 Min
La sfarsit presaram patrunjel proaspat tocat si stingem focul.
Comenteaza 0