Supa de midii
32Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Carbohidrați
8.22 g
grăsimi
0.47 g
Energie
40.45 kcal
Proteină
1.84 g
Informatie per portie
Instructiuni
32 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
Etapa 2
15 Min
Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
Etapa 3
3 Min
Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
Etapa 4
5 Min
Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.
Etapa 5
2 Min
Se pune o lamaie taiata felii si sarea.
Etapa 6
2 Min
Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.
Comenteaza 0