Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Supa de midii

Supa de midii

(0)
32Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

2 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Midii
30  g
Ardei iute
1 
Lamaie
5  g
Piper negru
1  legatura
Patrunjel verde
70  g
Ceapa
5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
130.88 kcal
Proteină
13.97 g
Carbohidrați
14.42 g
grăsimi
2.73 g
Informatie per portie

Instructiuni

32 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
  • Etapa 2

    15 Min
    Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
  • Etapa 3

    3 Min
    Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.
  • Etapa 5

    2 Min
    Se pune o lamaie taiata felii si sarea.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.
Supa de midii

Etapa 1 de 6

Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.

Supa de midii

Etapa 2 de 6

Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.

Supa de midii

Etapa 3 de 6

Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.

Supa de midii

Etapa 4 de 6

Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.

Supa de midii

Etapa 5 de 6

Se pune o lamaie taiata felii si sarea.

Supa de midii

Etapa 6 de 6

Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
5 + 12 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Cina
  • Mediteranean
  • Supa

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba radauteana

    Ciorba radauteana

    69 Min Intermediar
  • Supa de legume simpla

    Supa de legume simpla

    72 Min Uşor
  • Ciorba de perisoare

    Ciorba de perisoare

    69 Min Intermediar
  • Supa de pui cu smantana

    Supa de pui cu smantana

    85 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL