Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
Etapa 2
15 Min
Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
Etapa 3
3 Min
Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
Etapa 4
5 Min
Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.
Etapa 5
2 Min
Se pune o lamaie taiata felii si sarea.
Etapa 6
2 Min
Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.
Etapa 1
de
6
Se pun la calit doua cepe tocate fin, se adauga un ardei iute tocat marunt.
Etapa 2
de
6
Supa de peste se obtine prin fierberea pestelui in apa. Se strecoara apoi pentru a pastra doar supa. E bine sa se foloseasca oase sau capuri pentru o aroma mai intensa.
Etapa 3
de
6
Apoi se toarna supa de peste, piperul boabe, MAGGI Secretul Gustului Legume, verdeata tocata fin.
Etapa 4
de
6
Se pun midiile (cu tot cu cochilie) curatate si spalate la fiert timp de 3-5 min pana ce se desfac. Cele care nu se desfac nu sunt bune.
Etapa 5
de
6
Se pune o lamaie taiata felii si sarea.
Etapa 6
de
6
Se serveste in farfurii cu crutoane de paine.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici