Supa de macaroane
70Min
Uşor
3 l
Apa
113 g
Pastarnac
183 g
Morcovi
170 g
Ceapa
120 g
Ardei gras
300 g
Fasole albe
200 g
Mazare boabe
170 g
Porumb boabe
196 g
Dovlecel
500 g
Macaroane
40 g
Pasta de tomate
5 g
Piper negru
8 frunze
Busuioc proaspat
.
Valoare nutritionala
grăsimi
2.07 g
Proteină
19.03 g
Carbohidrați
95.39 g
Energie
475.5 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
70 Minutes
Etapa 1
30 Min
Se pune la fiert fasolea. Dupa 30 minute, se schimba apa si se mai lasa la fiert 30 minute.
Etapa 2
5 Min
Se taie marunt pastarnacul, morcovii, ceapa, ardeiul gras si dovlecelul si se adauga la supa impreuna cu toate celelalte legume.
Etapa 3
30 Min
Cand zarzavatul este fiert, se pun macaroanele si pasta de tomate.
Etapa 4
5 Min
Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume si piper, si se asezoneaza cu busuioc.
Comenteaza 0