Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Supa de ardei copti

Supa de ardei copti

(0)
66Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Ardei gras
200  g
Ceapa
800  g
Rosii
100  g
Morcov
500  g
Cartofi
100  ml
Ulei de floarea soarelui
1  legatura
Patrunjel proaspat
20  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
50  ml
Otet
3  l
Apa
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
212.9 kcal
Proteină
3.29 g
Carbohidrați
21.45 g
grăsimi
13.1 g
Informatie per portie

Instructiuni

66 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Ceapa si morcovii se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se calesc in ulei aproximativ 5 minute.
  • Etapa 2

    5 Min
    Se adauga 3 litri de apa fiarta, apoi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate cubulete.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi ardeii copti, taiati marunt si otetul.
  • Etapa 4

    40 Min
    Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30-40 de minute.
  • Etapa 5

    1 Min
    Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume dupa gust si patrunjelul tocat.
  • Etapa 6

    5 Min
    Se mai da in clocot de 2-3 ori.
Supa de ardei copti

Etapa 1 de 6

Ceapa si morcovii se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se calesc in ulei aproximativ 5 minute.

Supa de ardei copti

Etapa 2 de 6

Se adauga 3 litri de apa fiarta, apoi rosiile oparite, curatate de pielite si taiate cubulete.

Supa de ardei copti

Etapa 3 de 6

Se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi ardeii copti, taiati marunt si otetul.

Supa de ardei copti

Etapa 4 de 6

Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30-40 de minute.

Supa de ardei copti

Etapa 5 de 6

Se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume dupa gust si patrunjelul tocat.

Supa de ardei copti

Etapa 6 de 6

Se mai da in clocot de 2-3 ori.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
13 + 6 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Cina
  • Frantuzesc
  • Supa

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de pui

    Ciorba de pui

    87 Min Uşor
  • Iahnie de cartofi de post

    Iahnie de cartofi de post

    37 Min Uşor
  • Gulas de post

    Gulas de post

    47 Min Intermediar
  • Ciorba de leurda

    Ciorba de leurda

    63 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL