Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Sufleu de legume la cuptor

Sufleu de legume la cuptor

(0)
76Min
Intermediar

Ingrediente

6 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Cartofi
180  g
Morcov
250  g
Telina
100  g
Cascaval
2 
Oua
250  g
Fasole alba
10  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  legatura
Patrunjel proaspat
1  l
Apa plata
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
229.41 kcal
Proteină
11.79 g
Carbohidrați
29.28 g
grăsimi
7.43 g
Informatie per portie

Instructiuni

76 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Taie legumele in bucati mici.
  • Etapa 2

    20 Min
    Se pune o oala cu apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, apoi legumele taiate si se fierb 5-7 minute.
  • Etapa 3

    20 Min
    Se scot legumele de la fiert si se pun la cuptor intr-un vas de yena timp de 20 de minute.
  • Etapa 4

    5 Min
    Se scoate vasul de la cuptor si se adauga deasupra oul batut cu cascavalul ras si frunzele de patrunjel taiate marunt.
  • Etapa 5

    15 Min
    Se baga din nou la cuptor si se lasa la copt pentru inca 15 minute.
  • Etapa 6

    1 Min
    Bucura-te impreuna cu cei dragi de acest preparat savuros.
Sufleu de legume la cuptor

Etapa 1 de 6

Taie legumele in bucati mici.

Sufleu de legume la cuptor

Etapa 2 de 6

Se pune o oala cu apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, apoi legumele taiate si se fierb 5-7 minute.

Sufleu de legume la cuptor

Etapa 3 de 6

Se scot legumele de la fiert si se pun la cuptor intr-un vas de yena timp de 20 de minute.

Sufleu de legume la cuptor

Etapa 4 de 6

Se scoate vasul de la cuptor si se adauga deasupra oul batut cu cascavalul ras si frunzele de patrunjel taiate marunt.

Sufleu de legume la cuptor

Etapa 5 de 6

Se baga din nou la cuptor si se lasa la copt pentru inca 15 minute.

Sufleu de legume la cuptor

Etapa 6 de 6

Bucura-te impreuna cu cei dragi de acest preparat savuros.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
1 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Garnitura
  • Local

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de pui

    Ciorba de pui

    87 Min Uşor
  • Ciorba din pulpa de porc

    Ciorba din pulpa de porc

    60 Min Uşor
  • Bors cu legume

    Bors cu legume

    86 Min Intermediar
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    96 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL