Sufleu de legume la cuptor
76Min
Intermediar
600 g
Cartofi
180 g
Morcov
250 g
Telina
100 g
Cascaval
2
Oua
250 g
Fasole alba
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 l
Apa plata
.
Valoare nutritionala
Energie
344.12 kcal
grăsimi
11.15 g
Carbohidrați
43.92 g
Proteină
17.69 g
Informatie per portie
Instructiuni
76 Minutes
Etapa 1
15 Min
Taie legumele in bucati mici.
Etapa 2
20 Min
Se pune o oala cu apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, apoi legumele taiate si se fierb 5-7 minute.
Etapa 3
20 Min
Se scot legumele de la fiert si se pun la cuptor intr-un vas de yena timp de 20 de minute.
Etapa 4
5 Min
Se scoate vasul de la cuptor si se adauga deasupra oul batut cu cascavalul ras si frunzele de patrunjel taiate marunt.
Etapa 5
15 Min
Se baga din nou la cuptor si se lasa la copt pentru inca 15 minute.
Etapa 6
1 Min
Bucura-te impreuna cu cei dragi de acest preparat savuros.
Comenteaza 0