Spaghete cu rosii si ciuperci
52Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
517.14 kcal
Proteină
16.88 g
Carbohidrați
87.37 g
grăsimi
8.6 g
Informatie per portie
Instructiuni
52 Minutes
Etapa 1
1 Min
Se pune uleiul intr-o cratita la foc mediu.
Etapa 2
15 Min
Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu ciupercile si se calesc aproximativ 7 minute, pana se inmoaie.
Etapa 3
3 Min
Se adauga vinul si se fierbe pana la evaporare.
Etapa 4
5 Min
Se adauga rosiile, pasta de tomate, MAGGI Secretul Gustului Legume si cimbrul si se amesteca. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Etapa 5
5 Min
Se lasa in clocot, neacoperit, la foc mic, pana cand sosul se ingroasa usor. Se amesteca din cand in cand, pentru a nu se prinde de oala.
Etapa 6
1 Min
Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Etapa 7
15 Min
Separat, se fierb spaghetele potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
Etapa 8
5 Min
Se scurg pastele de apa si se pun intr-un vas mare, incalzit. Se toarna sosul deasupra si se amesteca. Este important ca sosul sa fie deja gata atunci cand pastele au fiert.
Etapa 9
1 Min
Se pot servi cu cascaval sau parmezan ras deasupra.
Etapa 10
1 Min
Cum se spune in zona mediteraneana: Buon appetito!
Comenteaza 0