Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
35 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
35 din 100
Este loc de imbunatatiri
Meniul tau nu este bine echilibrat
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
30.9g / 26%
Carbohidrați
11.4g / 10%
grăsimi
32.5g / 63%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Scarita de porc la gratar

0
285Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

600  g
Coaste de porc
600  ml
Bere
50  g
Mustar
50  g
Hrean
1  lingurita
Piper negru
30  g
Cimbru proaspat
80  g
Ceapa
2  linguri
Ulei de masline

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
501.67 kcal
Proteină
30.91 g
Carbohidrați
11.43 g
grăsimi
32.47 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

285 Minutes
Etapa 1
2 Min
Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.
Etapa 2
5 Min
Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.
Etapa 3
3 Min
Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.
Etapa 4
240 Min
Se pune la frigider pentru 4 ore.
Etapa 5
20 Min
Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.
Etapa 6
15 Min
Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.
Scarita de porc la gratar

Etapa 1 de 6

Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.

Scarita de porc la gratar

Etapa 2 de 6

Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.

Scarita de porc la gratar

Etapa 3 de 6

Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.

Scarita de porc la gratar

Etapa 4 de 6

Se pune la frigider pentru 4 ore.

Scarita de porc la gratar

Etapa 5 de 6

Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.

Scarita de porc la gratar

Etapa 6 de 6

Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator