Scarita de porc la gratar
285Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
165.67 kcal
Proteină
2.31 g
Carbohidrați
11.43 g
grăsimi
7.97 g
Informatie per portie
Instructiuni
285 Minutes
Etapa 1
2 Min
Se pun bucatile de scarita intr-o punga de plastic cu inchidere etansa.
Etapa 2
5 Min
Se pun berea neagra, mustarul, hreanul, MAGGI Felul Doi Legume, piperul si cimbrul intr-un vas. Se amesteca bine si se toarna sosul obtinut in punga, peste bucatile de scarita.
Etapa 3
3 Min
Se adauga ceapa taiata rondele si se inchide punga, inlaturand cat mai mult din aer. Se agita putin punga pentru a fi sigur ca bucatile de scarita sunt acoperite bine de marinata.
Etapa 4
240 Min
Se pune la frigider pentru 4 ore.
Etapa 5
20 Min
Se scot bucatile de carne din punga si se usuca cu un prosop de hartie. Marinata se va scurge intr-o cratita si se vor inlatura rondelele de ceapa. Se lasa marinata pe foc, sa scada, timp de aprox. 20 de min, ar trebui sa ramana cam 1/4 din cantitatea initiala.
Etapa 6
15 Min
Se unge scarita cu ulei de masline si se asaza pe gratar pana se patrunde. La jumatatea timpului, se intoarce si se unge cu marinata care a fiert.
Comenteaza 0