Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
100 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
100 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
19.4g / 27%
Carbohidrați
40.7g / 58%
grăsimi
4.5g / 14%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Sarmale cu carne de porc

2
80Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

700  g
Varza
400  g
Carne tocata de porc
360  g
Rosii
200  g
Orez
240  g
Ceapa
200  ml
Suc de rosii
1  lingurita
Piper negru
0.5  lingurita
Cimbru uscat

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
280.98 kcal
Proteină
19.37 g
Carbohidrați
40.72 g
grăsimi
4.52 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

80 Minutes
Etapa 1
7 Min
Ceapa tocata marunt si orezul se calesc usor, pana sticlesc.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca apoi cu carnea tocata si rosiile maruntite.
Etapa 3
2 Min
Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
20 Min
Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care ati pus sucul de rosii si ramurelele de cimbru.
Etapa 5
45 Min
Lasati-le pe foc mic, sub capac, timp de 45 de minute.
Etapa 6
1 Min
Serveste aceasta reteta de sarmale cu carne de porc alaturi de alte mancaruri traditionale gatite.
Sarmale cu carne de porc

Etapa 1 de 6

Ceapa tocata marunt si orezul se calesc usor, pana sticlesc.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 2 de 6

Se amesteca apoi cu carnea tocata si rosiile maruntite.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 3 de 6

Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 4 de 6

Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care ati pus sucul de rosii si ramurelele de cimbru.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 5 de 6

Lasati-le pe foc mic, sub capac, timp de 45 de minute.

Sarmale cu carne de porc

Etapa 6 de 6

Serveste aceasta reteta de sarmale cu carne de porc alaturi de alte mancaruri traditionale gatite.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 1

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator
j jonh
ora

nu(nu), tot nu

Hai sa gatim