Sarmale cu carne de porc
80Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
422.51 kcal
Proteină
29.09 g
Carbohidrați
61.31 g
grăsimi
6.81 g
Informatie per portie
Instructiuni
80 Minutes
Etapa 1
7 Min
Ceapa tocata marunt si orezul se calesc usor, pana sticlesc.
Etapa 2
5 Min
Se amesteca apoi cu carnea tocata si rosiile maruntite.
Etapa 3
2 Min
Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
20 Min
Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care ati pus sucul de rosii si ramurelele de cimbru.
Etapa 5
45 Min
Lasati-le pe foc mic, sub capac, timp de 45 de minute.
Etapa 6
1 Min
Serveste aceasta reteta de sarmale cu carne de porc alaturi de alte mancaruri traditionale gatite.
Comenteaza 1