Saramura de pastrav la gratar
50Min
Intermediar
6.4 kg
Pastrav
1 legatura
Patrunjel proaspat
910 g
Rosii
20 g
Sare
480 g
Ardei gras
150 g
Ardei iute
240 g
Ceapa
1
Lamaie
.
Valoare nutritionala
grăsimi
46.7 g
Proteină
361.34 g
Carbohidrați
27.26 g
Energie
1971.21 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
50 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se pun la fiert 1l de apa impreuna cu ardeiul iute taiat marunt.
Etapa 2
20 Min
Separat se frig pe gratar toate legumele impreuna cu pestele.
Etapa 3
10 Min
Dupa ce s-au copt legumele, se taie marunt si pun in apa la fiert.
Etapa 4
10 Min
Cand este gata se adauga sarea, patrunjelul tocat marunt si MAGGI Secretul Gustului Legume dupa care se pune pestele intro tava mare si se toarna compozitia peste.
Etapa 5
5 Min
Se stoarce sucul de la lamaie, dupa gust si se serveste caldut.
Comenteaza 0