Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Salata Waldorf

Salata Waldorf

(0)
18Min
Uşor

Ingrediente

4 porții

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  bucati
Mere
2  tulpini
Telina
100  g
Struguri
50  g
Nuci
200  ml
Iaurt grecesc simplu
1  lingurita
Zahar alb
5  ml
Suc de lamaie
30  g
MAGGI Sos de Maioneza 263g
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
218.66 kcal
Proteină
6.75 g
Carbohidrați
12.52 g
grăsimi
16.63 g
Informatie per portie

Instructiuni

18 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Intr-un bol, amestecati iaurtul grecesc light, maioneza, zaharul si zeama de lamaie foarte bine. Lasati la odihnit.
  • Etapa 2

    3 Min
    Curatati merele si taiati-le in bucati mici.
  • Etapa 3

    2 Min
    Spalati struguri, taiati-i jumatati (lasati cativa struguri intregi pentru decor) si indepartati samburii.
  • Etapa 4

    3 Min
    Spalati si curatati tulpinile de telina, apoi taiati-le inele.
  • Etapa 5

    2 Min
    Separati cateva nuci pentru decor si taiati marunt restul.
  • Etapa 6

    3 Min
    Puneti totul intr-un vas, Iaurt grecesc light si maioneza MAGGI si amestecati bine. Se orneaza cu jumatati de nuci, struguri si frunze de patrunjel. Se lasa la racit.
Salata Waldorf

Etapa 1 de 6

Etapa 1 Etapa 1
: Suc de lamaie, Iaurt grecesc simplu

Intr-un bol, amestecati iaurtul grecesc light, maioneza, zaharul si zeama de lamaie foarte bine. Lasati la odihnit.

Salata Waldorf

Etapa 2 de 6

Etapa 2 Etapa 2
: Mere

Curatati merele si taiati-le in bucati mici.

Salata Waldorf

Etapa 3 de 6

Etapa 3
: Struguri

Spalati struguri, taiati-i jumatati (lasati cativa struguri intregi pentru decor) si indepartati samburii.

Salata Waldorf

Etapa 4 de 6

Etapa 4
: Telina

Spalati si curatati tulpinile de telina, apoi taiati-le inele.

Salata Waldorf

Etapa 5 de 6

Etapa 5
: Nuci

Separati cateva nuci pentru decor si taiati marunt restul.

Salata Waldorf

Etapa 6 de 6

Etapa 6
: Nuci, Iaurt grecesc simplu, Zahar alb

Puneti totul intr-un vas, Iaurt grecesc light si maioneza MAGGI si amestecati bine. Se orneaza cu jumatati de nuci, struguri si frunze de patrunjel. Se lasa la racit.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
4 + 2 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Cina
  • Dupa amiaza
  • Gustare
  • Gustare
  • Mesa in familie
  • Mic dejun
  • Pranz
  • Salata
  • Sport
  • Usor
  • Vara

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de perisoare

    Ciorba de perisoare

    69 Min Intermediar
  • Friptura de vita cu porumb

    Friptura de vita cu porumb

    60 Min Intermediar
  • Cartofi deliciosI la cuptor

    Cartofi deliciosI la cuptor

    80 Min Uşor
  • Pastrav MAGGI

    Pastrav MAGGI

    120 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL