Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Cand se spumeaza bine compozitia se picura zeama de la o lamaie (dupa gust).
Etapa 4
5 Min
Se adauga si apa minerala pentru a face icrele mai pufoase si mai albe.
Etapa 5
5 Min
La final adaugam ceapa tocata marunt, MAGGI Secretul Gustului Legume si decoram cu patrunjel sau cu ardei rosu.
Etapa 1
de
5
Se mixeaza 4 linguri de icre sarate.
Etapa 2
de
5
Se adauga treptat ulei.
Etapa 3
de
5
Cand se spumeaza bine compozitia se picura zeama de la o lamaie (dupa gust).
Etapa 4
de
5
Se adauga si apa minerala pentru a face icrele mai pufoase si mai albe.
Etapa 5
de
5
La final adaugam ceapa tocata marunt, MAGGI Secretul Gustului Legume si decoram cu patrunjel sau cu ardei rosu.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici