Risotto de primavara
35Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
514.8 kcal
Proteină
20.73 g
Carbohidrați
63.88 g
grăsimi
17.91 g
Informatie per portie
Instructiuni
35 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie sparanghelul in bucati de 1 cm, se pune intr-o tigaie in care a fost pus in prealabil apa si se lasa la fiert pentru 5 minute, apoi se scot din apa.
Etapa 2
5 Min
Untul se topeste intr-o tigaie la o temperatura medie, apoi se pune prazul la calit timp de 2 minute, amestecand ocazional.
Etapa 3
5 Min
Se adauga apoi orezul si se lasa la gatit timp de 4 minute, amestecand constant.
Etapa 4
5 Min
Se amesteca apa ramasa de la sparanghel, vinul si MAGGI Felul Doi Legume. Se adauga treptat peste orez cate un sfert de cana.
Etapa 5
12 Min
Se adauga bucatile de sparanghel, mazarea, coaja de lamaie si cimbru, apoi se lasa pe foc pentru inca 7-10 minute pana cand sparanghelul si orezul s-au gatit.
Etapa 6
3 Min
Se ia de pe foc si se adauga parmezan ras peste intreaga compozitie.
Comenteaza 0