Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Risotto cu ciuperci

3
45Min
Uşor

Ingrediente

-
2 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

200 g
Orez
2 cuburi
Maggi Bio Ierburi aromatice
100 g
Ciuperci
150 g
Ciuperci Oyster
30 g
Ciuperci
50 ml
Vin
100 g
Ceapa
3 lingurite
Ulei de masline
1 catel
Usturoi
50 g
Unt nesarat
39 g
Parmezan
1 lingurita
Piper negru

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
972.02 kcal
Proteină
22.14 g
Carbohidrați
126.36 g
grăsimi
40.31 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

45 Minutes
Etapa 1
10 Min
Puneti 800ml apa intr-o cratita la foc mare. Cand ajunge la punctul de fierbere adaugati cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Lasati sa fiarba timp de 5 minute si apoi dati la foc mic.
Etapa 2
10 Min
Curatati ceapa si usturoiul si taiatile in bucatele mici. Taiati toate tipurile de ciuperci in cubulete.
Etapa 3
5 Min
Intr-o tigaie la foc mediu puneti uleiul de masline, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand pentru 4 minute pana cand devin moi. Adaugati ciupercile si amestecati pana se rumenesc.
Etapa 4
15 Min
Puneti orezul Carnaroli intr-o cratita, turnati peste vinul si apoi putin cate putin apa in care au fost dizolvate cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Gatiti pentru 12 minute.
Etapa 5
5 Min
Adaugati untul si jumatate din cantitatea de parmezan si continuati sa amestecati. Lasati tot amestecul la foc mic pentru 2 minute. Condimentati cu piper si serviti cu restul de parmezan deasupra.
Risotto cu ciuperci

Etapa 1 de 5

Puneti 800ml apa intr-o cratita la foc mare. Cand ajunge la punctul de fierbere adaugati cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Lasati sa fiarba timp de 5 minute si apoi dati la foc mic.

Risotto cu ciuperci

Etapa 2 de 5

Curatati ceapa si usturoiul si taiatile in bucatele mici. Taiati toate tipurile de ciuperci in cubulete.

Risotto cu ciuperci

Etapa 3 de 5

Intr-o tigaie la foc mediu puneti uleiul de masline, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand pentru 4 minute pana cand devin moi. Adaugati ciupercile si amestecati pana se rumenesc.

Risotto cu ciuperci

Etapa 4 de 5

Puneti orezul Carnaroli intr-o cratita, turnati peste vinul si apoi putin cate putin apa in care au fost dizolvate cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Gatiti pentru 12 minute.

Risotto cu ciuperci

Etapa 5 de 5

Adaugati untul si jumatate din cantitatea de parmezan si continuati sa amestecati. Lasati tot amestecul la foc mic pentru 2 minute. Condimentati cu piper si serviti cu restul de parmezan deasupra.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator