Risotto cu ciuperci
45Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
972.02 kcal
Carbohidrați
126.36 g
Proteină
22.14 g
grăsimi
40.31 g
Informatie per portie
Instructiuni
45 Minutes
Etapa 1
10 Min
Puneti 800ml apa intr-o cratita la foc mare. Cand ajunge la punctul de fierbere adaugati cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Lasati sa fiarba timp de 5 minute si apoi dati la foc mic.
Etapa 2
10 Min
Curatati ceapa si usturoiul si taiatile in bucatele mici. Taiati toate tipurile de ciuperci in cubulete.
Etapa 3
5 Min
Intr-o tigaie la foc mediu puneti uleiul de masline, ceapa si usturoiul. Amestecati din cand in cand pentru 4 minute pana cand devin moi. Adaugati ciupercile si amestecati pana se rumenesc.
Etapa 4
15 Min
Puneti orezul Carnaroli intr-o cratita, turnati peste vinul si apoi putin cate putin apa in care au fost dizolvate cuburile Maggi Bio Ierburi aromatice. Gatiti pentru 12 minute.
Etapa 5
5 Min
Adaugati untul si jumatate din cantitatea de parmezan si continuati sa amestecati. Lasati tot amestecul la foc mic pentru 2 minute. Condimentati cu piper si serviti cu restul de parmezan deasupra.
Comenteaza 0