Rata umpluta si garnitura de varza
5034Min
Provocator
2.5 kg
Carne de rata
15 g
Sare
1 lingura
Piper negru
5 g
Rozmarin proaspat
6
Mere
1
Portocala
5 g
Scortisoara
10 g
Cuisoare
100 ml
Ulei de masline
200 ml
Apa
2 lingurite
Sos de mustar
1 lingura
Miere
2 capatani
Varza
200 g
Ceapa
1 lingurita
Zahar alb
0.5 lingurita
Nucsoara
1 lingurita
Chimen
1 frunza
Dafin
9 g
MAGGI Cub Bors cu Legume
.
Valoare nutritionala
Energie
758.56 kcal
Proteină
69.15 g
Carbohidrați
37.58 g
grăsimi
36.61 g
Informatie per portie
Instructiuni
5034 Minutes
Etapa 1
4800 Min
Se curata rata, se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se lasa peste noapte la frigider.
Etapa 2
12 Min
A doua zi, merele si portocala se taie cuburi, se amesteca cu putina sare, piper si cu un praf de rozmarin.
Etapa 3
10 Min
Se introduc fructele in rata alaturi de scortisoara, iar cuisoarele se infig la exterior si se inchide bine pentru a pastra umplutura inauntru.
Etapa 4
120 Min
Se aseaza intr-un vas yena, se toarna peste rata uleiul si apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor 2 ore - prima ora la foc mare, apoi la foc potrivit.
Etapa 5
2 Min
Cu o jumatate de ora inainte de a fi gata, rata se unge cu un sos preparat din mustar si miere.
Etapa 6
25 Min
In timpul asta, varza se toaca fideluta iar ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.
Etapa 7
4 Min
Se adauga zaharul, varza, nucsoara, chimenul si frunza de dafin.
Etapa 8
60 Min
Se completeaza cu atata apa cat este nevoie sa se gateasca varza, iar la sfarsit se adauga MAGGI Cub Bors cu Legume.
Etapa 9
1 Min
Garnitura se serveste alaturi de rata umpluta.
Comenteaza 0