Placinta ciobanului cu pui
103Min
Uşor
500 g
Cartofi
250 g
Lapte
200 g
Unt
150 g
Mozzarella
100 g
Parmezan
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
5 g
Piper negru
500 g
Piept de pui
50 g
Ceapa
2 catei
Usturoi
45 g
Faina de grau
90 g
Morcov
200 g
Mazare boabe
10 g
MAGGI Cub Gaina
2 cani
Apa
15 g
Cimbru uscat
15 g
Sare
.
Valoare nutritionala
Energie
687.59 kcal
Proteină
36.04 g
Carbohidrați
31.37 g
grăsimi
46.51 g
Informatie per portie
Instructiuni
103 Minutes
Etapa 1
2 Min
Se preincalzeste cuptorul la 180°C.
Etapa 2
20 Min
Se curata, spala si pun la fiert cartofii.
Etapa 3
5 Min
Odata bine fierti, cartofii se paseaza pe loc pana rezulta un piure.
Etapa 4
10 Min
Se adauga in piureul fierbinte 1/2 cana lapte, 50g unt, mozzarella si parmezanul, ambele rase, MAGGI Felul 2 si 1/4 lingurita piper si se amesteca bine pana la omogenizare.
Etapa 5
5 Min
Se taie cuburi carnea de pui si morcovii, ceapa de toaca marunt iar usturoiul se piseaza.
Etapa 6
8 Min
Se topeste restul de unt intr-o cratita, apoi se adauga la calit puiul, ceapa si usturoiul pana se patrund si incep sa capete o tenta aurie.
Etapa 7
5 Min
Se adauga faina si se amesteca rapid pana la omogenizare.
Etapa 8
5 Min
Se adauga morcovii, mazarea, MAGGI Cub Gaina si apa, se amesteca si se aduce la fierbere.
Etapa 9
20 Min
Se lasa la fiert usor, cu capacul pus, timp de 20 minute.
Etapa 10
3 Min
Se adauga in mancarea de pui restul de lapte, cimbrul uscat, piperul ramas si sare dupa gust.
Etapa 11
2 Min
Se pregateste o tava de cuptor inalta si cu peretii unsi cu unt sau ulei.
Etapa 12
3 Min
Se toarna amestecul de pui in tava iar deasupra se aranjeaza piureul de cartofi.
Etapa 13
15 Min
Se coace in cuptor timp de 10-20 minute, pana capata o tenta aurie.
Comenteaza 0