Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felioare subtiri si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt si MAGGI Secretul Gustului Legume in ulei bine incins si verdeata tocata.
Etapa 2
10 Min
Se dau prin masina de tocat alaturi de painea inmuiata in lapte si stoarsa.
Etapa 3
7 Min
Se amesteca piureul cu smantana si piperul dupa gust. Daca este necesar, se adauga si sare.
Etapa 1
de
3
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felioare subtiri si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt si MAGGI Secretul Gustului Legume in ulei bine incins si verdeata tocata.
Etapa 2
de
3
Se dau prin masina de tocat alaturi de painea inmuiata in lapte si stoarsa.
Etapa 3
de
3
Se amesteca piureul cu smantana si piperul dupa gust. Daca este necesar, se adauga si sare.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici