Piure de ciuperci
27Min
Uşor
600 g
Ciuperci
150 g
Lapte
150 g
Ceapa
80 ml
Ulei de floarea soarelui
2 g
Piper negru
200 g
Paine
150 g
Smantana
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 legatura
Marar
.
Valoare nutritionala
grăsimi
29.2 g
Proteină
15.73 g
Carbohidrați
38.84 g
Energie
468.61 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
27 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie felioare subtiri si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt si MAGGI Secretul Gustului Legume in ulei bine incins si verdeata tocata.
Etapa 2
10 Min
Se dau prin masina de tocat alaturi de painea inmuiata in lapte si stoarsa.
Etapa 3
7 Min
Se amesteca piureul cu smantana si piperul dupa gust. Daca este necesar, se adauga si sare.
Comenteaza 0