Pilaf de orez cu legume
33Min
Intermediar
220 g
Ceapa
220 g
Ardei gras
140 g
Morcov
400 g
Dovlecel
120 ml
Ulei de floarea soarelui
10 g
MAGGI Felul Doi Legume
200 g
Ciuperci
400 g
Orez alb
1 l
Apa plata
10 g
Piper negru
1 legatura
Patrunjel proaspat
1 legatura
Marar proaspat
180 g
Rosii
250 g
Broccoli proaspat
.
Valoare nutritionala
Energie
369.58 kcal
Proteină
6.52 g
Carbohidrați
50.89 g
grăsimi
15.85 g
Informatie per portie
Instructiuni
33 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se pregatesc legumele: se toaca ceapa si ardeiul gras, ciupercile se taie fin, rosiile in cuburi iar morcovul si dovleceii se dau prin razatoare.
Etapa 2
5 Min
Se calesc ceapa, ardeii, morcovul si dovleceii.
Etapa 3
2 Min
Se stinge cu 50ml apa, se adauga rosiile si ciupercile.
Etapa 4
3 Min
Se spala orezul si se adauga peste legume impreuna cu restul de apa, MAGGI Felul Doi Legume si broccoli.
Etapa 5
1 Min
Cand pilaful de orez este gata, se condimenteaza cu piper.
Etapa 6
7 Min
Se spala si se toaca verdeata, se adauga in mancarea de pe foc si se mai lasa la fiert timp de 5 minute, dupa care se stinge focul.
Comenteaza 0