Parjoale de ghebe
39Min
Uşor
680 g
Ceapa
2 kg
Ciuperci
400 ml
Ulei de floarea soarelui
300 g
Faina de grau
1 catel
Usturoi
2 legaturi
Marar
4
Oua
.
Valoare nutritionala
grăsimi
54.81 g
Proteină
17.93 g
Carbohidrați
44.52 g
Energie
725.29 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
39 Minutes
Etapa 1
10 Min
Ghebele se spala in cateva ape, se fierb, apoi se scurg bine si se dau prin masina de carne.
Etapa 2
5 Min
Mararul impreuna cu ceapa si usturoiul se dau si ele prin masina de carne.
Etapa 3
2 Min
Pentru a curata masina se da si un cartof crud, curatat de coaja.
Etapa 4
2 Min
Compozitia se amesteca cu ouale, MAGGI Secretul Gustului Legume si faina (ca sa se lege).
Etapa 5
20 Min
Intr-o tigaie cu ulei incins, coacem parjoalele pe ambele fete.
Comenteaza 0