Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Oua umplute cu pate si maioneza

Oua umplute cu pate si maioneza

(0)
21Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  legatura
Patrunjel proaspat
50  g
Smantana
4 
Oua
50  g
Maioneza
30  g
Sos de mustar
30  g
Pate de ficat
5  g
MAGGI Secretul Gustului Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
183.95 kcal
Proteină
10.6 g
Carbohidrați
3.13 g
grăsimi
14.12 g
Informatie per portie

Instructiuni

21 Minutes
  • Etapa 1

    6 Min
    Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.
  • Etapa 2

    2 Min
    Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.
  • Etapa 3

    5 Min
    Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 4

    4 Min
    Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.
  • Etapa 5

    2 Min
    Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.
Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 1 de 6

Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 2 de 6

Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 3 de 6

Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 4 de 6

Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 5 de 6

Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.

Oua umplute cu pate si maioneza

Etapa 6 de 6

Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
9 + 9 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • American
  • Antreu
  • Gustare
  • International
  • Pranz

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Oua umplute cu pate de ficat

    Oua umplute cu pate de ficat

    31 Min Uşor
  • Salata de boeuf cu ciuperci

    Salata de boeuf cu ciuperci

    58 Min Uşor
  • Salata boeuf cu carne de pui

    Salata boeuf cu carne de pui

    157 Min Intermediar
  • Salata de cartofi cu castraveti murati

    Salata de cartofi cu castraveti murati

    34 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL