Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:
Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.
Etapa 2
2 Min
Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.
Etapa 3
5 Min
Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
4 Min
Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.
Etapa 5
2 Min
Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.
Etapa 6
2 Min
Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.
Etapa 1
de
6
Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.
Etapa 2
de
6
Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.
Etapa 3
de
6
Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
de
6
Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.
Etapa 5
de
6
Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.
Etapa 6
de
6
Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.
Reteta in format PDF
Distribuie către prieteni
Activați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici