Oua umplute cu pate si maioneza
21Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
474.27 kcal
Proteină
21.34 g
Carbohidrați
5.5 g
grăsimi
40.45 g
Informatie per portie
Instructiuni
21 Minutes
Etapa 1
6 Min
Dupa ce ouale au fost fierte, se decojesc si se taie in doua, pe verticala.
Etapa 2
2 Min
Se indeparteaza galbenusurile si se pastreaza intr-un bol separat.
Etapa 3
5 Min
Galbenusurile se vor amesteca cu pateul, smantana, jumatate din cantitatea de maioneza, mustar si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
4 Min
Se umple albusul cu continutul obtinut si se aseaza in farfurie.
Etapa 5
2 Min
Restul de maioneza se pune peste ouale umplute.
Etapa 6
2 Min
Se orneaza cu patrunjelul tocat marunt.
Comenteaza 0