Musaca de carne de vita
123Min
Intermediar
110 g
Ceapa
150 g
Morcov
125 g
Unt nesarat
50 ml
Ulei de floarea soarelui
1 kg
Carne tocata de vita
1.5 kg
Cartofi
2
Oua
250 ml
Smantana
250 g
Cascaval
5 g
Piper negru
1 legatura
Marar
100 ml
Suc de rosii
1 lingura
Miere
100 ml
Vin la alegere
10 g
Cimbru uscat
5 g
Sare
.
Valoare nutritionala
Energie
642.34 kcal
Carbohidrați
40.3 g
Proteină
30.75 g
grăsimi
39.33 g
Informatie per portie
Instructiuni
123 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se toaca ceapa marunt iar morcovii se dau pe razatoare. Se pune totul la calit în 60g unt amestecat cu 30ml ulei.
Etapa 2
15 Min
Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat, se adauga carnea si se amesteca. Se caleste carnea pana se patrunde.
Etapa 3
17 Min
Se curata cartofii si se taie felii subtiri. Se pun cartofii intr-o tigaie la foc iute, 50g unt si 20g ulei, pana se rumenesc.
Etapa 4
4 Min
Se bat ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper.
Etapa 5
2 Min
Se ia carnea de pe foc si se adauga inauntru sare, piper, MAGGI Cub Vita si mararul tocat.
Etapa 6
3 Min
Intr-un bol separat, se combina smantana cu sucul de rosii, mierea, vinul, si se asezoneaza cu piper si cimbru dupa gust. Se lasa deoparte.
Etapa 7
12 Min
Se unge o cratita mare cu restul de unt pentru a se aseza ingredientele astfel: un strat de cartofi, un strat de carne cu ceapa si morcov, smantana cu ou si cascaval, din nou un strat de cartofi, carne si apoi sosul de smantana cu pasta de rosii.
Etapa 8
60 Min
Da la cuptor, la foc mic-potrivit, timp de o ora. Musacaua se serveste calda.
Comenteaza 0