Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Miel la cuptor cu vin rosu
70 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
70 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
34.3g / 40%
Carbohidrați
12.6g / 14%
grăsimi
16.6g / 45%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Miel la cuptor cu vin rosu

+

Miel la cuptor cu vin rosu

Intoarce-te

Miel la cuptor cu vin rosu

(0)
460Min
Intermediar
Cumpara acum

Ingrediente

12 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Carne de miel
300  g
Ceapa
5  frunze
Dafin
0.5  lingurita
Piper negru boabe
1  lingurita
Cimbru uscat
3  g
Sare
600  ml
Vin rosu
2  l
Apa plata
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
5  g
Rozmarin uscat
4  catei
Usturoi
30  ml
Ulei de masline
20  g
Mustar
500  g
Cartofi
60  g
Morcov
15  g
Piper verde boabe
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
371.92 kcal
Proteină
34.27 g
Carbohidrați
12.59 g
grăsimi
16.62 g
Informatie per portie

Instructiuni

460 Minutes
  • Etapa 1

    15 Min
    Se pune carnea de miel spalata bine si portionata intr-un bol impreuna cu 1/2 ceapa taiata in bucati mari, foile de dafin, boabele de piper negru, cimbru uscat, 1 lingurita sare si vinul.
  • Etapa 2

    240 Min
    Se amesteca totul cu mainile, se acopera si se lasa 4-5 ore la marinat.
  • Etapa 3

    120 Min
    Se muta carnea cu tot cu marinata intr-o cratita, se mai completeaza cu apa cat sa acopere carnea bine, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se fierbe la foc mic timp de 2 ore.
  • Etapa 4

    2 Min
    Intre timp, intr-un bol se face o marinata din piper verde, rozmarin, usturoi si 2 linguri ulei de masline si mustar.
  • Etapa 5

    15 Min
    Cartofii noi se curata de coaja cu o perie pentru legume. Daca sunt mici, se lasa intregi. Se amesteca impreuna cu morcovul taiat rondele, restul de ceapa taiata felii si lingura de ulei ramasa.
  • Etapa 6

    5 Min
    Intr-o tava adanca se aranjeaza bucatile de carne unse bine cu marinada de mustar. Alaturi se pun legumele.
  • Etapa 7

    60 Min
    Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 1 ora.
  • Etapa 8

    1 Min
    Dupa 1/2 ora se scoate folia de aluminiu.
  • Etapa 9

    2 Min
    Cand carnea este rumenita, iar legumele sunt moi si fragede, se poate servi.
Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 1 de 9

Se pune carnea de miel spalata bine si portionata intr-un bol impreuna cu 1/2 ceapa taiata in bucati mari, foile de dafin, boabele de piper negru, cimbru uscat, 1 lingurita sare si vinul.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 2 de 9

Se amesteca totul cu mainile, se acopera si se lasa 4-5 ore la marinat.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 3 de 9

Se muta carnea cu tot cu marinata intr-o cratita, se mai completeaza cu apa cat sa acopere carnea bine, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si se fierbe la foc mic timp de 2 ore.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 4 de 9

Intre timp, intr-un bol se face o marinata din piper verde, rozmarin, usturoi si 2 linguri ulei de masline si mustar.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 5 de 9

Cartofii noi se curata de coaja cu o perie pentru legume. Daca sunt mici, se lasa intregi. Se amesteca impreuna cu morcovul taiat rondele, restul de ceapa taiata felii si lingura de ulei ramasa.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 6 de 9

Intr-o tava adanca se aranjeaza bucatile de carne unse bine cu marinada de mustar. Alaturi se pun legumele.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 7 de 9

Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 200 °C pentru 1 ora.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 8 de 9

Dupa 1/2 ora se scoate folia de aluminiu.

Miel la cuptor cu vin rosu

Etapa 9 de 9

Cand carnea este rumenita, iar legumele sunt moi si fragede, se poate servi.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Fel principal
  • Local
  • Paste

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Friptura de berbecut

    Friptura de berbecut

    372 Min Intermediar
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar
  • Tocanita de vita cu sos de ceapa

    Tocanita de vita cu sos de ceapa

    112 Min Intermediar
  • Parjoale cu sos de rosii

    Parjoale cu sos de rosii

    130 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL