Maruntaie de vitel cu mamaliguta
29Min
Uşor
700 g
Maruntaie vitel (inima, rinichi, ficat)
100 ml
Ulei de floarea soarelui
510 g
Ceapa
120 g
Ardei gras
1 lingurita
Boia dulce
5 g
Piper negru
1 cana
Apa
1 catel
Usturoi
546 g
Rosii
1 legatura
Patrunjel verde
200 g
Faina de porumb
4
Oua
50 g
Telemea
.
Valoare nutritionala
grăsimi
102.35 g
Proteină
19.06 g
Carbohidrați
39.06 g
Energie
1150.91 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
29 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie marunt maruntaiele de vitel.
Etapa 2
10 Min
Intr-o cratita potrivita ca marime se pune ulei, se incinge bine si se adauga cepele si ardeiul tocate marunt si bucatile de maruntaie de vitel.
Etapa 3
1 Min
Se lasa intai la foc mare in timp ce se amesteca des, dupa care se reduce focul si se adauga condimentele: boia dulce, piper si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 4
1 Min
Se adauga 1 cana de apa (daca e necesar) si se lasa pe foc pana ce carnea e foarte bine fiarta.
Etapa 5
10 Min
Spre final se adauga usturoiul maruntit, rosiile maruntite si patrunjelul tocat.
Separat se face o mamaliga mai tare.
Etapa 6
1 Min
Pe fiecare farfurie se serveste o portie de mamaliguta, peste care se pune un ou ochi, alaturi de tochitura.
Etapa 7
1 Min
Se rade deasupra branza telemea.
Comenteaza 0