Mancare de ciuperci cu rosii
65Min
Intermediar
600 g
Ciuperci
10 ml
Suc de lamaie
20 g
Ceapa
1 catel
Usturoi
2 g
Rozmarin proaspat
400 g
Rosii
20 ml
Ulei de masline
50 ml
Apa plata
5 g
Piper negru
.
Valoare nutritionala
Energie
104.25 kcal
Carbohidrați
10.57 g
Proteină
5.85 g
grăsimi
5.82 g
Informatie per portie
Instructiuni
65 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se curata ciupercile si se indeparteaza capatul picioruselor si partile maronii. In functie de marime, ciupercile se taie in patru sau in doua, iar apoi se picura peste acestea sucul de lamaie.
Etapa 2
10 Min
Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt.
Etapa 3
5 Min
Se folosesc doar frunzele de rozmarin, tocate marunt cu un cutit ascutit.
Etapa 4
15 Min
Se indeparteaza tulpina rosiilor, apoi se oparesc, se racesc sub un jet de apa, iar apoi li se indeparteaza coaja subtire. Pulpa rosiilor se taie in cubulete.
Etapa 5
10 Min
Se calesc ciupercile in ulei fierbinte, la foc puternic, amestecand continuu. Se adauga ceapa, usturoiul si rozmarinul tocate marunt si cubuletele de rosii, iar apoi intregul amestec se fierbe un timp scurt.
Etapa 6
10 Min
In final se adauga apa si se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si piper. Se acopera vasul si se mai lasa la fiert timp de aproximativ 10 minute. Se completeaza cu sare in cazul in care este nevoie.
Comenteaza 0