Mancare de cartofi cu pui
49Min
Intermediar
1 kg
Cartofi
700 g
Pulpe de pui
200 g
Ceapa
120 g
Morcov
1 legatura
Patrunjel proaspat
4 catei
Usturoi
20 g
MAGGI Secretul Gustului Gaina
250 g
Rosii la conserva
1 legatura
Cimbru proaspat
10 g
Coriandru boabe
20 g
Pasta de tomate
50 ml
Ulei de floarea soarelui
1250 ml
Apa plata
.
Valoare nutritionala
Energie
491.76 kcal
Proteină
23.92 g
Carbohidrați
37.23 g
grăsimi
27.93 g
Informatie per portie
Instructiuni
49 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se curata si se taie cartofii in cuburi.
Etapa 2
5 Min
Se taie carnea de pui si se pune pe foc in tigaie mare, cu ulei incins, cu capac.
Etapa 3
3 Min
Ceapa se taie fideluta si se adauga peste pui.
Etapa 4
4 Min
Morcovii curatati si taiati rondele se adaugam in tigaie impreuna cu o ceasca de apa.
Etapa 5
15 Min
Separat se pune la fiert 1l de apa cu MAGGI Secretul Gustului Gaina si cand fierbe se adauga cartofii.
Etapa 6
1 Min
Se adauga patrunjelul tocat, conserva de rosii cuburi, cimbrul si boabele de coriandru.
Etapa 7
1 Min
Cand sunt toate fierte se adauga in tigaie, peste compozitia de pui, alaturi de pasta de tomate amestecata in putina apa si cateii de usturoi tocati.
Etapa 8
10 Min
Dupa 10 minute se opreste focul.
Comenteaza 0