Legume cu ciuperci la cuptor
76Min
Uşor
1.5 kg
Cartofi
200 g
Morcovi
500 g
Ciuperci
100 g
Ceapa
50 ml
Ulei de masline
1 legatura
Marar
5 g
Piper negru
.
Valoare nutritionala
Energie
224.25 kcal
Carbohidrați
35.5 g
Proteină
6.03 g
grăsimi
6.91 g
Informatie per portie
Instructiuni
76 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.
Etapa 2
10 Min
Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.
Etapa 3
1 Min
Se stropeste cu ulei de masline.
Etapa 4
45 Min
Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.
Comenteaza 0