Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Legume cu ciuperci la cuptor

Legume cu ciuperci la cuptor

(0)
76Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

8 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 8 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Cartofi
200  g
Morcovi
500  g
Ciuperci
100  g
Ceapa
50  ml
Ulei de masline
3  lingurite
MAGGI Secretul Gustului Legume
1  legatura
Marar
5  g
Piper negru
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
218.69 kcal
Proteină
5.78 g
Carbohidrați
35.5 g
grăsimi
6.83 g
Informatie per portie

Instructiuni

76 Minutes
  • Etapa 1

    20 Min
    Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.
  • Etapa 2

    10 Min
    Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.
  • Etapa 3

    1 Min
    Se stropeste cu ulei de masline.
  • Etapa 4

    45 Min
    Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.
Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 1 de 4

Se curata ciupercile, cartofii si morcovii si se taie in cuburi, iar ceapa se taie in jumatati sau sferturi.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 2 de 4

Intr-un vas Yena uns cu ulei de masline, se pun cartofii, morcovii, ciupercile si ceapa, apoi se presara deasupra MAGGI Secretul Gustului Legume si marar tocat.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 3 de 4

Se stropeste cu ulei de masline.

Legume cu ciuperci la cuptor

Etapa 4 de 4

Se asezoneaza cu piper, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 40 minute.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
6 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Garnitura
  • Mediteranean

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Salata de boeuf cu ciuperci

    Salata de boeuf cu ciuperci

    58 Min Uşor
  • Cartofi cu branza la cuptor

    Cartofi cu branza la cuptor

    88 Min Uşor
  • Cartofi taranesti la cuptor

    Cartofi taranesti la cuptor

    45 Min Uşor
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL