Lasagna cu peste
65Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
960.69 kcal
Proteină
54.45 g
Carbohidrați
126.79 g
grăsimi
23.63 g
Informatie per portie
Instructiuni
65 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se prepara sosul bechamel in felul urmator: se fierbe laptele si se adauga sare si putin piper alb. Cand laptele da in clocot, se presara faina si, cu un tel, se amesteca pana devine totul cremos. La final se adauga 20g unt si se omogenizeaza.
Etapa 2
5 Min
Se curata cepele si usturoiul, se taie marunt si se calesc in unt.
Etapa 3
3 Min
Se adauga vinul, ciupercile taiate felii, rosiile fara pielita si seminte, taiate in cubulete, si pestele fara oase, pregatit in prealabil (fiert sau fript pe gratar).
Etapa 4
2 Min
Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume si, daca e nevoie, sare.
Etapa 5
4 Min
Se amesteca totul apoi se adauga 100ml sos bechamel. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc.
Etapa 6
1 Min
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Etapa 7
3 Min
Se amesteca mararul tocat cu restul de sos bechamel si se adauga 2-3 linguri din compozitie pe fundul unui vas de yena.
Etapa 8
7 Min
Se asaza foi de lasagna si umplutura de peste. Se repeta operatiunea pana se termina toate ingredientele.
Etapa 9
30 Min
Apoi se acopera cu restul de sos bechamel si se pune preparatul la cuptor pentru 30 de minute.
Comenteaza 0