Jambon la cuptor
888Min
Provocator
.
Valoare nutritionala
Energie
3502.95 kcal
Proteină
30.71 g
Carbohidrați
143.84 g
grăsimi
312.75 g
Informatie per portie
Instructiuni
888 Minutes
Etapa 1
720 Min
Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.
Etapa 2
15 Min
Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 3
5 Min
Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.
Etapa 4
120 Min
Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.
Etapa 5
15 Min
Cuisoarele se fierb in putina apa.
Etapa 6
2 Min
Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.
Etapa 7
10 Min
Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.
Etapa 8
1 Min
Jambonul se serveste rece.
Comenteaza 0