
Jambon la cuptor
Acest fel de mâncare a fost optimizat 30 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici
Sfaturi
Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.
Valoare nutritionala
Instructiuni
Etapa 1
720 MinEtapa 2
15 MinEtapa 3
5 MinEtapa 4
120 MinEtapa 5
15 MinEtapa 6
2 MinEtapa 7
10 MinEtapa 8
1 Min
Etapa 1 de 8
Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.

Etapa 2 de 8
Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.

Etapa 3 de 8
Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.

Etapa 4 de 8
Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.

Etapa 5 de 8
Cuisoarele se fierb in putina apa.

Etapa 6 de 8
Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.

Etapa 7 de 8
Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.

Etapa 8 de 8
Jambonul se serveste rece.
Reteta in format PDF
DescarcaActivați link-uri
Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici