Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Jambon la cuptor

Jambon la cuptor

(0)
888Min
Provocator
Cumpara acum

Ingrediente

30 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 30 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
Jambon de porc
20  g
Cuisoare
50  g
Slanina
500  g
Sfecla
100  g
Hrean
150  g
Faina de grau
100  g
Faina de porumb
15  g
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
509.9 kcal
Proteină
3.72 g
Carbohidrați
2.41 g
grăsimi
53.81 g
Informatie per portie

Instructiuni

888 Minutes
  • Etapa 1

    720 Min
    Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.
  • Etapa 2

    15 Min
    Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.
  • Etapa 3

    5 Min
    Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.
  • Etapa 4

    120 Min
    Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.
  • Etapa 5

    15 Min
    Cuisoarele se fierb in putina apa.
  • Etapa 6

    2 Min
    Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.
  • Etapa 7

    10 Min
    Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.
  • Etapa 8

    1 Min
    Jambonul se serveste rece.
Jambon la cuptor

Etapa 1 de 8

Inainte de a fi bagata la cuptor, carnea se lasa in apa minimum 12 ore.

Jambon la cuptor

Etapa 2 de 8

Se aseaza in tava un strat de slanina taiata felii, iar pulpa de porc se asaza pe partea cu soric. Peste carne se presara MAGGI Felul Doi Legume.

Jambon la cuptor

Etapa 3 de 8

Se framanta o coca vartoasa cu faina alba, faina de malai si putina apa. Cu aceasta se acopera pulpa de porc, lipind marginile de tava.

Jambon la cuptor

Etapa 4 de 8

Se lasa la cuptor pana aceasta coca se rumeneste bine si crapa.

Jambon la cuptor

Etapa 5 de 8

Cuisoarele se fierb in putina apa.

Jambon la cuptor

Etapa 6 de 8

Se scoate pulpa din cuptor si se infig cuisoarele fierte in ea pentru a-si trage aroma.

Jambon la cuptor

Etapa 7 de 8

Separat, se rade sfecla rosie si hreanul, preparand o salata.

Jambon la cuptor

Etapa 8 de 8

Jambonul se serveste rece.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
3 + 0 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • Fel principal
  • Local

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Copanele de pui cu sos de mustar

    Copanele de pui cu sos de mustar

    51 Min Intermediar
  • Ciorba din pulpa de porc

    Ciorba din pulpa de porc

    60 Min Uşor
  • Varza calita cu orez

    Varza calita cu orez

    95 Min Intermediar
  • Friptura de porc cu sos de mustar

    Friptura de porc cu sos de mustar

    64 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL