Iepure umplut
143Min
Provocator
1 kg
Carne de iepure
300 g
Carne de curcan
150 g
Bacon
2
Oua
110 g
Ceapa
1 legatura
Patrunjel proaspat
3 catei
Usturoi
5 g
Rozmarin proaspat
5 g
Boia dulce
5 g
Cimbru uscat
200 ml
Vin la alegere
20 ml
Ulei de masline
1
Lamaie
50 g
Unt nesarat
5 g
Piper negru
5 g
MAGGI Secretul Gustului Legume
1 kg
Legume pentru tigaie
.
Valoare nutritionala
Energie
565.07 kcal
Proteină
62.03 g
Carbohidrați
29.33 g
grăsimi
18.83 g
Informatie per portie
Instructiuni
143 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se toaca marunt usturoiul. Apoi se amesteca usturoiul cu rozmarinul si ulei. Se adauga si restul condimentelor si se presara MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 2
8 Min
Iepurele se spala bine, se usuca, apoi se condimenteaza pe interior si pe exterior cu amestecul de condimente.
Etapa 3
10 Min
Facem un amestec din carne de curcan, carne de porc, ceapa tocata, verdeata si cele 2 oua. (Este ca un amestec de chiftele). Umplem iepurele cu acest amestec si apoi coasem frumos burta.
Etapa 4
90 Min
Il punem intr-o tava mai inalta, adaugam vinul si apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora-o ora si jumatate (depinde de marimea iepurelui). Temperatura este de 180 grade Celsius.
Etapa 5
20 Min
Indepartam folia, verificam daca este bine patrunsa carnea si stropim cu lamaie. Lasam sa se rumeneasca frumos, stropind din cand in cand cu sosul format in tava.
Etapa 6
10 Min
Intr-o cratita, topim putin unt, apoi sotam legumele. Iepurele umplut se serveste cu legume asortate sau cu salata verde.
Comenteaza 0