Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Iahnie de fasole
70 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
70 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
10.6g / 21%
Carbohidrați
36.6g / 72%
grăsimi
1.4g / 7%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Iahnie de fasole

+

Iahnie de fasole

Intoarce-te

Iahnie de fasole

(0)
43Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

2 portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Fasole rosie la conserva
200  g
Ceapa
3  catei
Usturoi
1  legatura
Cimbru proaspat
30  g
Pasta de tomate
0.5  lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume
0.33  lingurita
Piper negru
1  legatura
Patrunjel proaspat
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
193.68 kcal
Proteină
10.6 g
Carbohidrați
36.55 g
grăsimi
1.4 g
Informatie per portie

Instructiuni

43 Minutes
  • Etapa 1

    10 Min
    Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei lungit cu apa.
  • Etapa 2

    3 Min
    Se adauga fasolea scursa de apa, cimbrul, pasta de rosii, o cana de apa si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 3

    30 Min
    Se lasa pe foc pana cand fierbe, se potriveste gustul cu sare si piper si se mai adauga o mana de patrunjel tocat.
Iahnie de fasole

Etapa 1 de 3

Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei lungit cu apa.

Iahnie de fasole

Etapa 2 de 3

Se adauga fasolea scursa de apa, cimbrul, pasta de rosii, o cana de apa si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iahnie de fasole

Etapa 3 de 3

Se lasa pe foc pana cand fierbe, se potriveste gustul cu sare si piper si se mai adauga o mana de patrunjel tocat.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
11 + 4 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Fel principal
  • Local
  • Pranz

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    96 Min Intermediar
  • Paste cu soia si sos de rosii

    Paste cu soia si sos de rosii

    72 Min Intermediar
  • Supa minestrone de iarna

    Supa minestrone de iarna

    55 Min Uşor
  • Fasole verde cu carnati

    Fasole verde cu carnati

    54 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL