Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Iahnie de cartofi de post

Iahnie de cartofi de post

(0)
37Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

5 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 5 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
Ardei gras
1  kg
Cartofi
20  g
Patrunjel verde
1  lingurita
Piper negru
50  ml
Ulei de floarea soarelui
2  lingurite
MAGGI Secretul Gustului Legume
150  g
Ceapa
200  g
Rosii
1  lingura
Bulion
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
261.18 kcal
Proteină
5.52 g
Carbohidrați
37.62 g
grăsimi
10.45 g
Informatie per portie

Instructiuni

37 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se incinge uleiul si apoi se adauga ardeiul taiat cubulete si ceapa taiata felii.
  • Etapa 2

    3 Min
    Dupa ce s-au calit legumele, se adauga cartofii taiati cubulete, se presara piperul si se adauga doua lingurite de MAGGI Secretul Gustului Legume.
  • Etapa 3

    2 Min
    Se adauga doua cani cu apa in asa fel incat apa sa fie la nivel cu cartofii.
  • Etapa 4

    1 Min
    Peste aceasta compozitie, se adauga o lingura de bulion.
  • Etapa 5

    10 Min
    Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 6-7 minute, si apoi se adauga rosiile taiate cubulete.
  • Etapa 6

    15 Min
    Se amesteca usor, se acopera cu un capac si se lasa in continuare la fiert pana cand se patrund si cartofii.
  • Etapa 7

    1 Min
    La final, se adauga patrunjelul taiat marunt si piper, dupa gust.
Iahnie de cartofi de post

Etapa 1 de 7

Se incinge uleiul si apoi se adauga ardeiul taiat cubulete si ceapa taiata felii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 2 de 7

Dupa ce s-au calit legumele, se adauga cartofii taiati cubulete, se presara piperul si se adauga doua lingurite de MAGGI Secretul Gustului Legume.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 3 de 7

Se adauga doua cani cu apa in asa fel incat apa sa fie la nivel cu cartofii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 4 de 7

Peste aceasta compozitie, se adauga o lingura de bulion.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 5 de 7

Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 6-7 minute, si apoi se adauga rosiile taiate cubulete.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 6 de 7

Se amesteca usor, se acopera cu un capac si se lasa in continuare la fiert pana cand se patrund si cartofii.

Iahnie de cartofi de post

Etapa 7 de 7

La final, se adauga patrunjelul taiat marunt si piper, dupa gust.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
5 + 1 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Garnitura
  • Local
  • Pranz

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Ciorba de pui

    Ciorba de pui

    87 Min Uşor
  • Ciorba de perisoare

    Ciorba de perisoare

    69 Min Intermediar
  • Supa cu galuste

    Supa cu galuste

    55 Min Intermediar
  • Omleta cu bacon

    Omleta cu bacon

    25 Min Uşor

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL