Hering cu sos tomat la cuptor
75Min
Intermediar
5 kg
Hering
5 g
Piper negru
100 ml
Ulei de masline
2 catei
Usturoi
370 g
Rosii
240 g
Ardei gras
150 ml
Apa
105 g
Pasta de tomate
5 g
Sare
100 ml
Vin
5 ml
Otet
1
Lamaie
.
Valoare nutritionala
grăsimi
92.48 g
Proteină
151.47 g
Carbohidrați
7.99 g
Energie
1520.63 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
75 Minutes
Etapa 1
15 Min
Se spala pestele, se eviscereaza, se indeparteaza capurile, se cresteaza in doua si se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume, piper si se stropeste cu putin ulei de masline.
Etapa 2
10 Min
Se impaneaza heringul cu usturoi si se aseaza in tava, se adauga rosiile si ardeiul gras ce au fost pasate in prealabil si apa.
Etapa 3
10 Min
Se prepara un sos din restul de ulei de masline, pasta de tomate si sare dupa gust.
Etapa 4
30 Min
Se da la cuptor si, cand este pe jumatate facut, se adauga deasupra sosul de tomate.
Etapa 5
10 Min
Se adauga vinul si otetul, se aseaza deasupra felii de lamaie (indeparteaza-le la servire) si se da din nou la cuptor pana se patrunde bine heringul si scade sosul.
Comenteaza 0