Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
60 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
60 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Aperitiv
adauga la masa
Garnitura
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
8.2g / 12%
Carbohidrați
32g / 45%
grăsimi
13.7g / 43%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Gulas de post

0
47Min
Intermediar

Ingrediente

-
4 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

240  g
Ardei gras
75  g
Ardei iute
350  g
Cartofi
240  g
Ceapa
250  g
Ciuperci
200  g
Dovlecel
1  legatura
Patrunjel verde
500  g
Rosii
50  ml
Ulei de floarea soarelui
125  g
Telina
300  ml
Apa

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
269.25 kcal
Proteină
8.16 g
Carbohidrați
32.01 g
grăsimi
13.7 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

47 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie ceapa pestisor, ardeii si cartofii cubulete si se calesc in ulei.
Etapa 2
5 Min
Apoi se adauga telina si rosiile taiate marunt.
Etapa 3
15 Min
Totul se inabuseste cu apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.
Etapa 4
10 Min
Se adauga ciupercile taiate felii si dovlecelul taiat cubulete si lasa la clocotit aproximativ 10 minute.
Etapa 5
7 Min
Se adauga MAGGI Felul Doi si, dupa preferinte, un ardei iute taiate foart marunt si se opreste din fiert.
Etapa 6
5 Min
La final, se marunteste patrunjelul si se adauga peste mancare.
Gulas de post

Etapa 1 de 6

Se taie ceapa pestisor, ardeii si cartofii cubulete si se calesc in ulei.

Gulas de post

Etapa 2 de 6

Apoi se adauga telina si rosiile taiate marunt.

Gulas de post

Etapa 3 de 6

Totul se inabuseste cu apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.

Gulas de post

Etapa 4 de 6

Se adauga ciupercile taiate felii si dovlecelul taiat cubulete si lasa la clocotit aproximativ 10 minute.

Gulas de post

Etapa 5 de 6

Se adauga MAGGI Felul Doi si, dupa preferinte, un ardei iute taiate foart marunt si se opreste din fiert.

Gulas de post

Etapa 6 de 6

La final, se marunteste patrunjelul si se adauga peste mancare.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator