Gulas de post
47Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
379.03 kcal
Proteină
8.13 g
Carbohidrați
31.86 g
grăsimi
26.2 g
Informatie per portie
Instructiuni
47 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se taie ceapa pestisor, ardeii si cartofii cubulete si se calesc in ulei.
Etapa 2
5 Min
Apoi se adauga telina si rosiile taiate marunt.
Etapa 3
15 Min
Totul se inabuseste cu apa si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.
Etapa 4
10 Min
Se adauga ciupercile taiate felii si dovlecelul taiat cubulete si lasa la clocotit aproximativ 10 minute.
Etapa 5
7 Min
Se adauga MAGGI Felul Doi si, dupa preferinte, un ardei iute taiate foart marunt si se opreste din fiert.
Etapa 6
5 Min
La final, se marunteste patrunjelul si se adauga peste mancare.
Comenteaza 0