Friptura de pui cu bere la tigaie
61Min
Intermediar
.
Valoare nutritionala
Energie
718.46 kcal
Proteină
51.22 g
Carbohidrați
3.1 g
grăsimi
52.82 g
Informatie per portie
Instructiuni
61 Minutes
Etapa 1
40 Min
Se spala carnea de pui si se curata bine, apoi se pregatesc cu sare, piper, boia, MAGGI Secretul Gustului Legume, se ung cu putin ulei si se lasa aproximativ 30 minute la rece.
Etapa 2
15 Min
Se incinge bine o tigaie mai mare, se pune uleiul si cand e incins se adauga bucatile de pui care se prajesc putin pe ambele parti.
Etapa 3
5 Min
Se adauga apoi berea in transe mici, pana se fragezeste carnea bine si capata un aspect frumos rumenit.
Etapa 4
1 Min
Savureaza aceasta reteta cu garnitura de cartofi la cuptor.
Comenteaza 0