Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Friptura de berbecut
50 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
50 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
43.7g / 42%
Carbohidrați
2.4g / 2%
grăsimi
26.6g / 56%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Friptura de berbecut

+

Friptura de berbecut

Intoarce-te

Friptura de berbecut

(1)
372Min
Intermediar
Cumpara acum

Ingrediente

14 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 14 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  kg
Berbecut
1  l
Vin rosu
2  frunze
Dafin
0.5  lingurita
Piper negru
250  ml
Apa
6  catei
Usturoi
20  g
MAGGI Felul Doi Legume
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
478.66 kcal
Proteină
43.74 g
Carbohidrați
2.44 g
grăsimi
26.62 g
Informatie per portie

Instructiuni

372 Minutes
  • Etapa 1

    240 Min
    Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.
  • Etapa 2

    7 Min
    Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.
  • Etapa 3

    5 Min
    Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.
  • Etapa 4

    120 Min
    Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.
Friptura de berbecut

Etapa 1 de 4

Se ia carnea de berbecut, se spala bine si se tine la marinat cam 4 ore.

Friptura de berbecut

Etapa 2 de 4

Marinata se face amestecand 800 ml vin rosu, foile de dafin, piperul si apa.

Friptura de berbecut

Etapa 3 de 4

Dupa ce a fost tinut la bait la frigider, se scoate si se pune in tava la cuptor cu usturoi, MAGGI Felul Doi Legume si marinata.

Friptura de berbecut

Etapa 4 de 4

Se tine 2 ore la 180 grade Celsius, acoperit in cuptor. Inainte de a stinge focul se adauga restul de vin rosu.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
4 + 3 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Cina
  • european
  • Fel principal

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    Dovlecei umpluti cu legume si cascaval

    62 Min Intermediar
  • Friptura de miel la cuptor

    Friptura de miel la cuptor

    87 Min Intermediar
  • Miel la cuptor cu vin rosu

    Miel la cuptor cu vin rosu

    460 Min Intermediar
  • Noodles cu vita in stil thailandez

    Noodles cu vita in stil thailandez

    102 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL