Felii de morcov cu usturoi si parmezan la cuptor
49Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
344.17 kcal
Proteină
21.16 g
Carbohidrați
19.91 g
grăsimi
20.52 g
Informatie per portie
Instructiuni
49 Minutes
Etapa 1
10 Min
Se amesteca intr-un bol morcovii taiati felii cu parmezanul, uleiul de masline, usturoiul granulat, Maggi Secretul Gustului de Legume si piperul.
Etapa 2
3 Min
Se asaza feliile de morcov pe o tava pe care ai pus, in prealabil, o hartie de copt.
Etapa 3
30 Min
Se coc feliile de morcov la 180°C timp de 20 de minute. Apoi se intorc feliile de morcov pe cealalta parte si se lasa pentru inca 10 minute la cuptor.
Etapa 4
1 Min
Se scoate tava de la cuptor si se presara pe deasupra feliilor de morcovi patrunjelul tocat marunt.
Etapa 5
5 Min
Pentru a prepara sosul aioli, care merge minunat cu aceasta reteta, se amesteca intr-un bol mic maioneza cu caperele, sucul de lamaie si putin patrunjel.
Comenteaza 0