Fasole cu zeama de legume si carnati
591Min
Provocator
.
Valoare nutritionala
Energie
552.48 kcal
Proteină
26.26 g
Carbohidrați
31.76 g
grăsimi
35.53 g
Informatie per portie
Instructiuni
591 Minutes
Etapa 1
480 Min
Se pune fasolea la inmuiat intr-un litru de apa, cu o seara inainte de a fi pregatita.
Etapa 2
5 Min
A doua zi, se pune fasolea intr-o oala, se maruntesc morcovii si telina si se adauga peste fasole.
Etapa 3
80 Min
Se acopera 3 sferturi din oala cu apa, se adauga frunzele de dafin, si se pune la fiert.
Etapa 4
2 Min
Se adauga uleiul in oala, impreuna cu MAGGI Felul Doi Legume.
Etapa 5
1 Min
Se acopera cu un capac pentru a grabi fierberea.
Etapa 6
3 Min
Intr-o tigaie se adauga carnatii taiati in bucati mici si se prajesc pana capata o culoare aurie.
Etapa 7
3 Min
Odata prajiti, carnatii se adauga in oala cu fasole si se amesteca.
Etapa 8
5 Min
Se taie marunt ceapa si se caleste. Se adauga sucul de rosii si se lasa pe foc inca 1 minut amestecand continuu. Intreaga compozitie se adauga apoi peste mancarea de fasole.
Etapa 9
10 Min
Se asezoneaza cu MAGGI Felul Doi Legume dupa gust si se mai lasa putin la fiert.
Etapa 10
2 Min
Se opreste focul si se presara oregano deasupra mancarii din cratita. Se serveste calda.
Comenteaza 0