Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Fasole batuta cu usturoi si mustar
90 din 100
Echilibreaza-ti masa
X
MyMenu IQ™
90 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Vezi Retete combinate
Acum bucurati-va de masa
Înapoi

Doresti sa afli mai multe despre MyMenu IQ™?

Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?

Proteină
4.9g / 11%
Carbohidrați
16.5g / 36%
grăsimi
10.5g / 52%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.
x
MyMenu IQ™

Fasole batuta cu usturoi si mustar

+

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Intoarce-te

Fasole batuta cu usturoi si mustar

(0)
227Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

6 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Fasole alba
0.5  lingurita
Piper negru
3  frunze
Dafin
110  g
Ceapa
20  g
Sos de mustar
60  ml
Ulei de floarea soarelui
10  g
MAGGI Felul Doi Legume
1  lingurita
Boia dulce
4  catei
Usturoi
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
176.91 kcal
Proteină
4.88 g
Carbohidrați
16.54 g
grăsimi
10.49 g
Informatie per portie

Instructiuni

227 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.
  • Etapa 2

    180 Min
    Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.
  • Etapa 3

    2 Min
    La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.
  • Etapa 4

    3 Min
    Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.
  • Etapa 5

    4 Min
    Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.
  • Etapa 6

    1 Min
    Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.
  • Etapa 7

    1 Min
    In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.
  • Etapa 8

    30 Min
    Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.
  • Etapa 9

    1 Min
    Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.
Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 1 de 9

Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 2 de 9

Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 3 de 9

La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 4 de 9

Etapa 4

Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 5 de 9

Etapa 5

Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 6 de 9

Etapa 6

Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 7 de 9

Etapa 7

In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 8 de 9

Etapa 8

Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 9 de 9

Etapa 9

Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
2 + 12 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Fel principal
  • Local
  • Morrocan
  • Pranz
  • Turcesc

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Fasole verde cu carnati

    Fasole verde cu carnati

    54 Min Intermediar
  • Supa minestrone de iarna

    Supa minestrone de iarna

    55 Min Uşor
  • Fasole cu zeama de legume si carnati

    Fasole cu zeama de legume si carnati

    591 Min Provocator
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    96 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL