Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
90 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
90 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
4.9g / 11%
Carbohidrați
16.5g / 36%
grăsimi
10.5g / 52%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

(0)
227Min
Uşor

Ingrediente

-
6 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

400  g
Fasole alba
0.5  lingurita
Piper negru
3  frunze
Dafin
110  g
Ceapa
20  g
Sos de mustar
60  ml
Ulei de floarea soarelui
1  lingurita
Boia dulce
4  catei
Usturoi

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
176.91 kcal
Proteină
4.88 g
Carbohidrați
16.54 g
grăsimi
10.49 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

227 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.
Etapa 2
180 Min
Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.
Etapa 3
2 Min
La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.
Etapa 4
3 Min
Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.
Etapa 5
4 Min
Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.
Etapa 6
1 Min
Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.
Etapa 7
1 Min
In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.
Etapa 8
30 Min
Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.
Etapa 9
1 Min
Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.
Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 1 de 9

Se alege fasolea de impuritati, se spala si se pune la inmuiat in apa cateva ore.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 2 de 9

Se pune fasolea la fiert. Se schimba apa de 2-3 ori cu alta fierbinte, la intervale de aproximativ 1 ora.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 3 de 9

La ultima schimbare de apa, se pun boabele de piper si frunzele de dafin.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 4 de 9

Etapa 4

Cand fasolea este fiarta, se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 5 de 9

Etapa 5

Se toaca ceapa, se striveste usturoiul, si se adauga impreuna cu mustarul si MAGGI Felul Doi Legume la fasole.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 6 de 9

Etapa 6

Se porneste robotul si, treptat, se adauga uleiul.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 7 de 9

Etapa 7

In lipsa de robot, fasolea se poate zdrobi cu presa pentru piure sau chiar cu furculita: rezulta o pasta alba si pufoasa care seamana cu icrele de peste.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 8 de 9

Etapa 8

Se lasa la rece 1/2 ora si apoi se poate servi.

Fasole batuta cu usturoi si mustar

Etapa 9 de 9

Etapa 9

Adauga boia dulce pentru aspect inainte de servire.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha