Escalop de pui cu ciuperci
70Min
Uşor
.
Valoare nutritionala
Energie
477.45 kcal
Proteină
34.61 g
Carbohidrați
23.64 g
grăsimi
27.45 g
Informatie per portie
Instructiuni
70 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.
Etapa 2
20 Min
Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.
Etapa 3
10 Min
Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.
Etapa 4
20 Min
Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.
Etapa 5
10 Min
Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.
Etapa 6
4 Min
Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.
Etapa 7
1 Min
Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!
Comenteaza 0