Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
50 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
50 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
34.6g / 28%
Carbohidrați
23.6g / 20%
grăsimi
27.4g / 51%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Escalop de pui cu ciuperci

(0)
70Min
Uşor
Incearca o reteta speciala: escalop de pui cu ciuperci. Ii vei impresiona pe cei dragi cu o masa cat se poate de savuroasa.

Ingrediente

-
4 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

500  g
Carne de pui
150  ml
Smantana
1  legatura
Patrunjel proaspat
30  ml
Ulei de floarea soarelui
0.33  lingurita
Piper negru
50  g
Faina de grau
300  g
Ceapa
500  g
Ciuperci

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
477.45 kcal
Proteină
34.61 g
Carbohidrați
23.64 g
grăsimi
27.45 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

70 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.
Etapa 2
20 Min
Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.
Etapa 3
10 Min
Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.
Etapa 4
20 Min
Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.
Etapa 5
10 Min
Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.
Etapa 6
4 Min
Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.
Etapa 7
1 Min
Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!
Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 1 de 7

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie cubulete.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 2 de 7

Se curata ceapa, se taie rondele si se pune la foc in putin ulei impreuna cu carnea de pui. Se adauga putina apa, se acopera si se lasa la inabusit circa 15 minute.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 3 de 7

Intre timp se spala ciupercile si se taie cubulete. Se adauga peste pui.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 4 de 7

Se lasa la foc potrivit 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se adauga MAGGI Felul Doi Legume si putin piper.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 5 de 7

Separat se pregateste un sos de smantana: faina se amesteca cu putina apa si cu smantana. Se toarna peste pui si ciuperci, se amesteca bine si se lasa sa dea 3-4 clocote, apoi se ia de pe foc.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 6 de 7

Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cald.

Escalop de pui cu ciuperci

Etapa 7 de 7

Pofta buna! Nu uita sa servesti alaturi de cei dragi!

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha