Drob de miel
160Min
Provocator
3 g
Piper negru
4 legaturi
Ceapa verde
4 legaturi
Marar
4 legaturi
Patrunjel proaspat
100 g
Paine
20 g
Sos de mustar
1 kg
Carne de miel
2 g
Ienibahar macinat
5
Oua
30 g
Faina de grau
2 frunze
Dafin
10 ml
Ulei de floarea soarelui
.
Valoare nutritionala
Energie
326.98 kcal
Carbohidrați
11.91 g
Proteină
33.09 g
grăsimi
16.71 g
Informatie per portie
Instructiuni
160 Minutes
Etapa 1
60 Min
Maruntaiele de miel se spala si se pun la foc cu foile de dafin si boabele de ienibahar.
Etapa 2
10 Min
Dupa ce au fiert, se dau prin masina de tocat.
Etapa 3
15 Min
Tot prin masina dam si ceapa verde, mararul, patrunjel. La final se da painea.
Etapa 4
5 Min
Se amesteca tot ceea ce s-a tocat cu 4 oua, piper macinat si MAGGI Secretul Gustului Legume.
Etapa 5
10 Min
Se unge tava cu grasime sau ulei, se aseaza compozitia, se niveleaza si se acopera cu un ou batut cu 2 linguri de faina (in cazul in care nu avem prapur).
Etapa 6
60 Min
Se coace la cuptor cca.1 ora.
Comenteaza 0