Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Cauta
  • Conectare
  • Retete
  • Produse
  • Campanii
  • Blog
  • MAGGI
  • Istoria MAGGI
  • Despre noi
  • FAQ
  • Contacteaza-ne
Ciuperci umplute cu orez

Ciuperci umplute cu orez

(0)
37Min
Uşor
Cumpara acum

Ingrediente

4 Portii

Acest fel de mâncare a fost optimizat 4 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Ciuperci
70  g
Ceapa
60  g
Ardei gras
1  legatura
Patrunjel verde
60  g
Morcov
600  ml
Apa
10  g
MAGGI Cub Legume
200  g
Orez
1  lingurita
MAGGI Secretul Gustului Legume
10  ml
Ulei de floarea soarelui
copiaza

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
.

Valoare nutritionala

Energie
257.44 kcal
Proteină
7.79 g
Carbohidrați
48.08 g
grăsimi
3.72 g
Informatie per portie

Instructiuni

37 Minutes
  • Etapa 1

    5 Min
    Ciupercile se spala bine si se indeparteaza coditele.
  • Etapa 2

    7 Min
    Se toaca marunt ceapa, ardeiul, patrunjelul, coditele de la ciuperci, iar morcovul se da pe razatoarea mica.
  • Etapa 3

    15 Min
    Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se faramiteaza un Cub MAGGI Legume, se adauga orezul, legumele tocate si MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa aproximativ 10-15 min pe foc dupa care se da deoparte.
  • Etapa 4

    10 Min
    Intr-un vas termorezistent se pune uleiul si ciupercile umplute cu compozitia de orez si se da la cuptor pentru inca 10 min.
Ciuperci umplute cu orez

Etapa 1 de 4

Ciupercile se spala bine si se indeparteaza coditele.

Ciuperci umplute cu orez

Etapa 2 de 4

Se toaca marunt ceapa, ardeiul, patrunjelul, coditele de la ciuperci, iar morcovul se da pe razatoarea mica.

Ciuperci umplute cu orez

Etapa 3 de 4

Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba, se faramiteaza un Cub MAGGI Legume, se adauga orezul, legumele tocate si MAGGI Secretul Gustului Legume si se lasa aproximativ 10-15 min pe foc dupa care se da deoparte.

Ciuperci umplute cu orez

Etapa 4 de 4

Intr-un vas termorezistent se pune uleiul si ciupercile umplute cu compozitia de orez si se da la cuptor pentru inca 10 min.

Reteta in format PDF

Distribuie către prieteni

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
Would you recommend this item?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
5 + 5 =
Vă rugăm să completați câmpul captcha

Descopera mai multe

  • Antreu
  • Frantuzesc
  • Garnitura
  • Gustare

Mai multe retete care te pot interesa

Vizualizează mai multe rețete

  • Supa de pui cu smantana

    Supa de pui cu smantana

    85 Min Uşor
  • Ciuperci umplute cu branza

    Ciuperci umplute cu branza

    32 Min Uşor
  • Ciuperci umplute

    Ciuperci umplute

    35 Min Uşor
  • Pilaf de orez cu legume

    Pilaf de orez cu legume

    33 Min Intermediar

Vizualizează mai multe rețete

  • Facebook
  • Youtube
  • Termeni si conditii
  • Contacteaza-ne
  • Politica de cookies
  • Protecția consumatorilor A.N.P.C
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

SAL

SOL