Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciuperci umplute cu branza

(0)
32Min
Uşor
Stiai ca trufele sunt cele mai scumpe (si greu de gasit) ciuperci? Trufele sunt o specie de ciuperci comestibile care se gasesc in padure dar cresc in sol, la adancimi de 5-40 de centimetri, pe radacinile unor specii de arbori. Se pot gasi in perioada aprilie-iunie. Pentru ca sunt atat de greu de gasit si de scumpe, trufele mai sunt denumite si „diamantele pamantului”. Nici n-ai zice ca sunt ciuperci, au forma de tubercul de cartof, sunt rotunde sau ovoide. Diametrul variaza (4-12 cm), greutatea e de 100-200 g. Pentru a prepara Reteta ciuperci umplute cu branza nu ai nevoie de trufe, ci ciupercute obisnuite, branza de burduf, ceapa si ceva marar. Vei obtine rapid o mancare numai buna de savurat atunci cand nu ai timp sa pregatesti ceva mai sofisticat.

Ingrediente

-
2 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 2 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

350  g
Ciuperci
10  g
Marar
3  tije
Ceapa verde
80  g
Branza de burduf
0.5  lingurita
Piper negru
0.33  lingurita
Chilli

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
178.11 kcal
Proteină
15.71 g
Carbohidrați
7.78 g
grăsimi
10.55 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

32 Minutes
Etapa 1
5 Min
Se spala ciupercile si apoi se taie marunt coditele.
Etapa 2
3 Min
Se toaca marunt mararul si firele de ceapa.
Etapa 3
2 Min
Se amesteca coditele de la ciuperci, mararul, ceapa tocata, MAGGI Secretul Gustului Legume si branza de burduf.
Etapa 4
5 Min
Se aseaza compozitia in ciuperci.
Etapa 5
2 Min
Dupa preferinte si gust, se adauga piper si chili.
Etapa 6
15 Min
Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius, se aseaza ciupercile intr-o tava pentru cuptor si se coc 15 minute.
Ciuperci umplute cu branza

Etapa 1 de 6

Se spala ciupercile si apoi se taie marunt coditele.

Ciuperci umplute cu branza

Etapa 2 de 6

Se toaca marunt mararul si firele de ceapa.

Ciuperci umplute cu branza

Etapa 3 de 6

Se amesteca coditele de la ciuperci, mararul, ceapa tocata, MAGGI Secretul Gustului Legume si branza de burduf.

Ciuperci umplute cu branza

Etapa 4 de 6

Se aseaza compozitia in ciuperci.

Ciuperci umplute cu branza

Etapa 5 de 6

Dupa preferinte si gust, se adauga piper si chili.

Ciuperci umplute cu branza

Etapa 6 de 6

Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius, se aseaza ciupercile intr-o tava pentru cuptor si se coc 15 minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele afișate în imagine.
Vă rugăm să completați câmpul captcha