Ciorbita cu perisoare de porc
110Min
Intermediar
100 g
Morcov
100 g
Ardei gras
100 g
Telina
200 g
Ceapa
250 g
Pasta de tomate
200 g
30 g
Orez alb
3
Oua
50 g
Leustean
50 g
Patrunjel proaspat
10 g
Sare
5 g
Piper negru
1 kg
Carne tocata de porc
10 g
Gris
.
Valoare nutritionala
Energie
334.5 kcal
Carbohidrați
12.31 g
Proteină
32.83 g
grăsimi
10.98 g
Informatie per portie
Instructiuni
110 Minutes
Etapa 1
20 Min
Se pun 3 litri de apa la fiert cu un praf de sare. Intre timp se pregatesc perisoarele.
Etapa 2
30 Min
Intr-un bol se pune carnea, jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt, 2 oua si orezul spalat. Se amesteca bine si se formeaza bilute potrivite ca marime.
Etapa 3
5 Min
Cand apa da in fiert se da focul mediu si se pun perisoarele.
Etapa 4
30 Min
Se spumeaza si se adauga MAGGI Secretul Gustului Legume, MAGGI Bors cu legume si restul de legume curatate si taiete cubulete. Se lasa la foc mediu timp de 30 de minute.
Etapa 5
15 Min
Se potriveste de sare si piper, se bate un ou si se toarna in oala amestecand continuu.
Etapa 6
10 Min
Se serveste cu verdeata tocata presarata deasupra.
Comenteaza 0