Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
50 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
50 din 100
Echilibrat
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Aperitiv
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
27.8g / 29%
Carbohidrați
11.2g / 12%
grăsimi
24.6g / 58%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Ciorba radauteana

(1)
69Min
Intermediar

Ingrediente

-
6 portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 6 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

2  l
Apa
500  g
Carne de pui
60  g
Morcovi
100  g
Ardei gras
150  g
Ceapa
500  g
Smantana
3 
Oua
8  lingurite
Otet
1  catel
Usturoi
1  legatura
Patrunjel verde
1  legatura
Leustean

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
384.66 kcal
Proteină
27.8 g
Carbohidrați
11.21 g
grăsimi
24.59 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

69 Minutes
Etapa 1
30 Min
Se pun la fiert in apa pulpele si legumele impreuna cu 1 MAGGI Cub Legume. Se lasa la fiert pana ce carnea se desprinde de pe os.
Etapa 2
5 Min
Se strecoara supa obtinuta de la pui.
Etapa 3
10 Min
Se taie in bucati mici carnea si se pune inapoi in supa, la fiert.
Etapa 4
2 Min
Se adauga inca 1 Cub MAGGI de Legume.
Etapa 5
7 Min
Intre timp, se bat smantana si galbenusurile de ou.
Etapa 6
5 Min
Cand da in clocot supa, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.
Etapa 7
10 Min
Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita si se mai fierbe cateva minute.
Ciorba radauteana

Etapa 1 de 7

Se pun la fiert in apa pulpele si legumele impreuna cu 1 MAGGI Cub Legume. Se lasa la fiert pana ce carnea se desprinde de pe os.

Ciorba radauteana

Etapa 2 de 7

Se strecoara supa obtinuta de la pui.

Ciorba radauteana

Etapa 3 de 7

Se taie in bucati mici carnea si se pune inapoi in supa, la fiert.

Ciorba radauteana

Etapa 4 de 7

Se adauga inca 1 Cub MAGGI de Legume.

Ciorba radauteana

Etapa 5 de 7

Intre timp, se bat smantana si galbenusurile de ou.

Ciorba radauteana

Etapa 6 de 7

Cand da in clocot supa, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continuu.

Ciorba radauteana

Etapa 7 de 7

Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita si se mai fierbe cateva minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Evaluare generală

5.0 din 5
5
1 recenzii
Scrie o recenzie
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Anonim (neverificat) Dum, 08/29/2021 - 06:09 CEST
Este o recenzie utilă?

Scrie o recenzie

Recenzia dumneavoastră
4
Ați recomanda acest produs unui prieten?
Images
Ați adăugat 0 din 6 documente media permise.
Imagine CAPTCHA
Vă rugăm să completați câmpul captcha