Ciorba de vacuta
55Min
Intermediar
1000 mg
Rasol de vitel
100 g
Ardei gras
100 g
Ceapa
100 g
Morcov
100 g
Telina
80 g
Mazare boabe
80 g
Fasole verde pastai
100 g
Cartofi
1 legatura
Leustean
1 legatura
Patrunjel proaspat
20 ml
Ulei de floarea soarelui
3 g
Piper negru
10 g
Sare
200 g
Pasta de tomate
5 g
Suc de lamaie
108 g
100 g
Pastarnac
.
Valoare nutritionala
Energie
118.06 kcal
Carbohidrați
12.95 g
Proteină
3.67 g
grăsimi
4.6 g
Informatie per portie
Instructiuni
55 Minutes
Etapa 1
10 Min
Spala si taie carnea cubulete, apoi pune-o la fiert in cam 3 L apa. Indeparteaza spuma din cand in cand.
Etapa 2
15 Min
Pregateste legumele. Spala si curata ceapa, ardeiul gras, morcovul, telina si pastarnacul. Caleste-le in putin ulei. Cand sunt gata, adauga legumele in ciorba.
Etapa 3
5 Min
Cand carnea este aproape fiarta, adauga un MAGGI Cub de Vita si piperul.
Etapa 4
20 Min
Taie cartofii cubulete si adauga-i in ciorba, alaturi de bulion, fasolea verde si mazarea. Lasa in continuare la fiert cam 15 minute.
Etapa 5
5 Min
Adauga sucul de lamaie si decoreaza ciorba cu frunze de patrunjel sau leustean.
Comenteaza 0