Ciorba de porc
52Min
Intermediar
100 g
Morcov
100 g
Telina
100 g
Radacina de patrunjel
100 g
Pastarnac
100 g
Ceapa
1 kg
Carne de porc
2
Oua
50 g
Orez alb
3 l
Apa
100 g
Smantana
1 legatura
Marar
5 ml
Suc de lamaie
.
Valoare nutritionala
grăsimi
76.27 g
Proteină
5.36 g
Carbohidrați
9.11 g
Energie
745.82 kcal
Informatie per portie
Instructiuni
52 Minutes
Etapa 1
7 Min
Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.
Etapa 2
5 Min
Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
Etapa 3
3 Min
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Etapa 4
5 Min
Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
Etapa 5
3 Min
Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
Etapa 6
2 Min
Mararul verde se spala si se taie marunt.
Etapa 7
15 Min
Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).
Etapa 8
7 Min
Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.
Etapa 9
5 Min
Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Comenteaza 0