Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
70 din 100
Echilibreaza-ti masa
MyMenu IQ™
70 din 100
Excelent
Meniul tau este echilibrat

Echilibreaza-ti masa

Garnitura
adauga la masa
Supliment
adauga la masa
Înapoi
Ce inseamna un meniu echilibrat?

Un meniu echilibrat ofera o varietate de alimente din toate grupele alimentare si substantele nutritive esentiale.

MyMenu IQ™ genereaza un scor nutritional, luand in considerare continutul in calorii si nutrienti din meniu, precum si contributia la nevoile nutritionale, bazate pe o dieta zilnica de 2.000 kcal pentru un adult.

MyMenu IQ™ te indruma sa selectezi un meniu echilibrat, pe o scala de la 0 la 100, cu accent pe masa principala.

Ce nutrienti contribuie la continutul in energie?
Este loc de imbunatatiri (0 - 44)
Acest meniu poate fi imbunatatit din punct de vedere nutritional, pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti nevoile nutritionale zilnice.
Echilibrat (45 - 69)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Excelent (70 - 100)
Acest meniu este echilibrat nutritional si ofera o varietate buna de grupe alimentare si substante nutritive esentiale.
Scorul MyMenu IQ™ se calculeaza pe baza retetei descrise pe site. Datele privind compozitia nutritionala a ingredientelor sunt preluate din bazele de date standard privind compozitia alimentelor, cum ar fi USDA SR28, BLS32, precum si din informatiile de pe etichetele alimentelor.
Proteină
20g / 44%
Carbohidrați
9.3g / 20%
grăsimi
7g / 35%
Tabelul nutritional arata cantitatea de macronutrienti (glucide, proteine si grasimi) continuti intr-o portie din preparatul gatit conform retetei, precum si contributia lor relativa (in %) la continutul total de energie al portiei.

Sfaturi nutritionale

  • Savureaza aceasta masa echilibrata facuta cu ingrediente locale gustoase, hranitoare si accesibile
  • Stiai ca adaugarea de legume sau ierburi la finalul pregatirii preparatelor le poate pastra culorile vibrante, aromele, proprietatea de a fi crocante si nutrientii importanti? Adaugate mesei tale, fructele bogate in vitamina C, precum portocalele sau ananasul, iti ajuta corpul sa utilizeze mai mult fier din masa
  • Vesti bune! Acest preparat are suficiente uleiuri si sare pentru o masa echilibrata si delicioasa; nu mai este necesar sa adaugi.

Ciorba de porc

0
52Min
Intermediar

Ingrediente

-
12 Portii
+

Acest fel de mâncare a fost optimizat 12 portii. Cantitatea și orele trebuie să fie variate. Aici puteți găsi mai multe informații despre dimensiunile porțiunii ajustate: Aici

100  g
Morcov
100  g
Telina
100  g
Radacina de patrunjel
100  g
Pastarnac
100  g
Ceapa
1  kg
Pulpa de porc
2 
Oua
50  g
Orez
3  l
Apa
100  g
Smantana
1  legatura
Marar
5  ml
Suc de lamaie

Sfaturi

Cele mai bune sfaturi și trucuri pentru dimensiuni de porțiune personalizate.

Exporta ingredientele

Alege din lista de ingrediente

copiaza
Ingredientele sunt acum pe clipboard
.

Valoare nutritionala

Energie
183.91 kcal
Proteină
20.01 g
Carbohidrați
9.26 g
grăsimi
6.95 g
Informatie per portie
Hai sa gatim

Instructiuni

52 Minutes
Etapa 1
7 Min
Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.
Etapa 2
5 Min
Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.
Etapa 3
3 Min
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Etapa 4
5 Min
Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.
Etapa 5
3 Min
Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
Etapa 6
2 Min
Mararul verde se spala si se taie marunt.
Etapa 7
15 Min
Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).
Etapa 8
7 Min
Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.
Etapa 9
5 Min
Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.
Ciorba de porc

Etapa 1 de 9

Pentru ciorba cu carne de porc (a la grec), carnea de porc se spala si se portioneaza.

Ciorba de porc

Etapa 2 de 9

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala, se taie cuburi.

Ciorba de porc

Etapa 3 de 9

Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 4 de 9

Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe.

Ciorba de porc

Etapa 5 de 9

Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.

Ciorba de porc

Etapa 6 de 9

Mararul verde se spala si se taie marunt.

Ciorba de porc

Etapa 7 de 9

Carnea se fierbe in cca 3 l apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga orez, compozitia de galbenusuri si smantana (sau iaurt).

Ciorba de porc

Etapa 8 de 9

Se condimenteaza cu MAGGI Secretul Gustului Legume. Se mai fierb toate 5-7 minute.

Ciorba de porc

Etapa 9 de 9

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel, sare de lamaie si se mai fierb 5 minute.

Reteta in format PDF
Descarca
Distribuie către prieteni

Activați link-uri

Ati facut clic pe un link tert si urmeaza sa parasiti site-ul. Retineti ca nu avem nici un control asupra unor astfel de platforme terte, nu aprobam si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea, inclusiv continutul, exactitatea sau functia acestora. Prin urmare, interacțiunea dvs. cu aceste platforme este pe riscul dvs. Nu ne asumam raspunderea sau responsabilitatea pentru astfel de platforme terte si termenii si conditiile acestora. Citiți mai multe în Termenii de Utilizare aici

Multumim pentru evaluare!
Asteptam cu nerabdare evaluarea ta!

Deja ai evaluat aceasta reteta / produs

Apasa pe numarul de stele ca sa lasi un rating: cu cat este mai mare numarul, cu atat este mai buna evaluarea lasata.

Trimite
Asset 10

Comenteaza 0

0/4000
Te rugam sa introduci un nume de utilizator valid. Acesta trebuie sa contina 3-15 caractere. Sunt admise caracterele de la A la Z si de la 0 la 9.
Nume utilizator